Widok

Masaż pleców i całego ciała-Do kogo w Gdańsku??

witam,
Byłabym bardzo wdzięczna za namiary na dobrego masażystę na terenie Gdańska lub Sopotu oraz cenę za masaż pleców i całego ciała.
Z góry dziękuję :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja moge polecic ten, gdzie sama chodze
p. Lucyna przyjmuje we Wrzeszczu i w Sopocie
606-273-681 lub 345-16-94
We wrzeszczu pn,wt, czw i pt od 10 do 18
Polecam pania Ale.Przyjmuje w zieleniaku.Masaz calego ciala 70 zl.tel 3074200
a moj maz dojezdza do klienta, ceny takie jak w salonach tylko ze nie musisz wychodzic z domu:) kontakt do mnie na tel, badz maila, pozdrawiam
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
Olcia, a Twój mąż jakie ma wykształcenie? Chodzi mi o kwestie związane z masażem i ewentualnym uczeniem w szkole masazu. Chodzi o zajęcia teoretyczne, nie o praktyczne. Jeśli byłby zainteresowany to pisz na maila.
Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]

hej, moj maz byl wykladowca technik masazu i czegos tam SPA, nie pamietam dokladnie, on jest po awefie i szkoleniach kilku , bylby zaintersowany bo ostatnio mial wykladac od lutego i deyrektorka go wysterowala bo wziela jakas swoja kolezanke:(
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy stres i hormony mogą wpływać na nasilenie łuszczycy skóry głowy? (3 odpowiedzi)

Zauważyliście, że zmiany na skórze nasilają się w okresach stresu, wakacji albo przy wahaniach...

Czy można się pozbyc trądziku różowatego na stałe? (3 odpowiedzi)

Czy naprawdę da się "pozbyć" trądziku różowatego, czy to tylko chwilowe zaleczanie? U mnie objawy...

Leczenie biologiczne a łuszczyca skóry głowy macie efekty po Skyrizi? (3 odpowiedzi)

Zaczęłam leczenie biologiczne (Skyrizi) ze względu na łuszczycę skóry głowy i zmiany na ciele....

do góry