Widok
jesteście lekko nienormalni ale... ja i tak lubię Halewicza i to z wzajemnością! prawda Hal?
a co do masażu... już tak na poważnie... gabinet BALANCE w Oliwie... zajefajne masaże... bez podtekstów... pani mega profesjonalna... czyściutko, pachniutko, milutko, cieplutko... leżysz i pełen relax... i ceny przystepne
polecam z doświadczenia...
:o)
PS
http://www.balance.com.pl/
:o))
a co do masażu... już tak na poważnie... gabinet BALANCE w Oliwie... zajefajne masaże... bez podtekstów... pani mega profesjonalna... czyściutko, pachniutko, milutko, cieplutko... leżysz i pełen relax... i ceny przystepne
polecam z doświadczenia...
:o)
PS
http://www.balance.com.pl/
:o))
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
haaalooo! kultury odrobinę! nikt nikogo tu nie zmusza do uczestniczenia w konwersacjach... a już na pewno nikt nikogo nie upoważnia do obrażania i ubliżania... opanujmy z lekka swoje emocje...
@bleeeeee... zarejestruj się i napisz do Hala na privie jeśli masz mu coś do zarzucenia... nie wylewaj publicznie swojego nocnika... nikt nie ma ochoty oglądać Twoich wydalin...
pozdrawiam... kimkolwiek jesteś...
@bleeeeee... zarejestruj się i napisz do Hala na privie jeśli masz mu coś do zarzucenia... nie wylewaj publicznie swojego nocnika... nikt nie ma ochoty oglądać Twoich wydalin...
pozdrawiam... kimkolwiek jesteś...
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
dlaczego nie mogę publicznie napisać tego co myślę ?
ktoś mi zabroni ? raczej nie.
jeśli pan H pisze w każdym wątku ale to dosłownie w każdym wątku i pisze nie na temat to nikt mu nie zwraca uwagi. A nawet jeśli ktoś to zrobi to wielce nieszanowanym pan H krytykuje i obraża.
i powtórze nieszanowny H - to raczej ty jesteś trollem , czyli tym czymś co zaśmieca forum treściami niezwiązanymi z tematem.
ktoś mi zabroni ? raczej nie.
jeśli pan H pisze w każdym wątku ale to dosłownie w każdym wątku i pisze nie na temat to nikt mu nie zwraca uwagi. A nawet jeśli ktoś to zrobi to wielce nieszanowanym pan H krytykuje i obraża.
i powtórze nieszanowny H - to raczej ty jesteś trollem , czyli tym czymś co zaśmieca forum treściami niezwiązanymi z tematem.