Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Profesjonalista wątek zamknięty Po serii pięciu masaży czuję się fantastycznie. Mój kręgosłup i szyja są w o...
~Marcin
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 lutego 2018

prawdziwy profesjonalista wątek zamknięty Pan Mariusz ma wieloletnie doświadczenie w rehabilitacji z poważnymi...
~Maria
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 sierpnia 2016

Szczerze polecam wątek zamknięty Uczciwie polecam Pana Mariusza. Specjalista. Przede wszystkim, jego masaże...
~Hania C
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 31 marca 2016

Profesjonalista wątek zamknięty Profesjonalny masażysta. Zna się na tym co robi i przede wszystkim skuteczny....
~Agness_L
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 lutego 2016

Polecam gorąco! wątek zamknięty Byłam u Pana Mariusza na masażu w gabinecie i korzystałam też z masażu w...
~Monika
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 31 grudnia 2014

Sadot@wp.pl - opinia wątek zamknięty Korzystałem z masażu robionego przez Pana Mariusza przez ponad 2 miesiące....
~Sadot@wp.pl
-

dodano: 23 czerwca 2014

Specjalista w każdym calu wątek zamknięty Pełen profesjonalizm oraz indywidualne podejście do każdego z pacjentów....
~Paula
-

dodano: 23 czerwca 2014

świetny masażysta. wątek zamknięty Polecam. Profesjonalny ale co najważniejsze pomocny i skuteczny.
~Kasia
-

dodano: 25 maja 2014

Andrzej - opinia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm.
~Andrzej
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 stycznia 2014

Kuba - opinia wątek zamknięty Kilkakrotnie korzystałem z usług pana Mariusza i jestem bardzo zadowolony....
~Kuba
-

Świetny specjalista wątek zamknięty Pan Mariusz jest osobą bardzo kompetentną, znającą się doskonale na masażu, a...
~Sylwia
-

Masażysta Mariusz wątek zamknięty Wielokrotnie, w swoim życiu, korzystałam z masażu.Obecnie masuje mnie Pan...
~Halina
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry