Widok

Masażystki itd

Czy oddawanie swojego ciała za pieniądze to kwestia konieczności czy wybrania łatwej drogi zarobku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie jestem pewna czy to jest łatwy zarobek... chyba,że ktoś lubi sypiać z obcymi facetami..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
No jak ktoś lubi to napewno łatwy lekki i przyjemny , mogłoby się zdawać . Chodzi mi o to dlaczego takie młode dziewczyny same się ogłaszają często przecież to ma napewno jakiś wpływ na ich psychikę i późniejsze kontakty seksualne z np swoim partnerem . Łatwe w rozumieniu tego, że w zwykły sposób dużo trudniej dorobić się takich sum na godzinę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na to pytanie nie potrafię odpowiedzieć,gdyż nie orientuję się w tej dziedzinie.. Nawet nie wiem ile mogą zarabiać,ale na psyche napewno im siada..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No sądzę, że tak mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto rozumie ten temat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chyba jedyną osobą,która rozumie ten temat była by sama zainteresowana.. Nikt inny nie może wiedzieć co się dzieje w głowie osoby decydującej się na tego typu zarobek.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Wieczni poszukiwacze pracownika (315 odpowiedzi)

Ogłoszenia, które od kilku tygodni pojawiają się a mimo to odpowiedniego pracownika zatrudnić się...

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (59 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (15 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?

do góry