Widok

Maseczki

Apel do osób, które mają se gdzieś noszenie w transportach publicznych.
Czy na prawdę chcecie mieć czwartą falę bo nie przestrzegacie obowiązku ?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ktoś jest upo.... że nie wie że te szmaty nic nie dają ten wirus to jest wymysłem firm farmaceutyczny do wyrwania olbrzymiej kasy, kasy takiej jakiej się nawet nam nie przyśniła

Nie dają?

To kichne na ciebie w maseczce i bez. Kiedy będziesz bardziej opluty?

Przecież lekarz na sali operacyjnej ma maseczkę na twarzy z zupełnie innego powodu! Wcale nie z powodu wirusa!

XDD naprawdę chcemy

Uff

Napewno nie chcemy kipnąć z powodu tego że przy takich upałach nosimy maseczki .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgoda ze wszystkim ,ale weź foliarzy nie obrażaj ;-))

Foliarze przecież żyją po swojemu, to covidowi siedzą zamknięci w maskach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W końcu to towar od Billa a ten wymaga aktualizacji :D
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

On juz ciśnienia nie wytrzymuje

Ja Ciebie też zawsze poznam :-*
zastanawiam się co się musi dziac w umysle takiego infantylnego faceta żeby takie podchody robić? To naprawdę musi być piwniczak, no life, zakomplesiona stuleja. Kompletnie odjechany człowiek. Tylko atakuje niezaszczepionych+wszystkim ścierki na twarz chce zaladać. Może jemu chodzi o takie kneble ze sklepów dla dorosłych? Ludzie mają różne fetysze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

I tak od razu poznam prawdziwego Pośrednika :* to naprawdę denne, żeby się pod kogoś podszywać. Widać brak argumentów skutkuje tym, że chciałoby się kogoś ośmieszyć w inny sposób...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

pokaż badanie ,wskaż źródło

badania randomizowanego które dowodzi, że maseczka coś daje. W przeciwnym razie nie wypowiadaj się i zostaw te bzdety z TVP dla siebie. Nie robisz nic dla innych nosząc maseczkę, poza tym że jawnie sobie szkodzisz. Mówię to bez ironii, to fakty a nie bzdury z neta. Czy naprawde uważasz że wdychanie własnego Co2 i skraplanie pary pod maską, szczególnie przy wysokich temperaturach jest neutralne dla dróg oddechych? Porozmawiaj z dowolnym pulmonologiem, zamiast się wykłócać i takie brednie pisać. Miłego dnia życzę i zdrowego rozsądku
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

On myślał, że w swojej jednorazowej od początku plandemii maseczce jest równy chirurgowi :) albo w skrawku bawełnianym na twarzy :) śmiech na sali, jak łatwo ludźmi sterować, gdy wmówić im się bezrefleksyjną Solidarność, nosisz miseczkę = jesteś mądry, o nic nie pytaj, nawet jeżeli to who i inne instytucje zmieniały opinie o maskach wielokrotnie. Szczepisz się = wierzysz w naukę , barany się nie szczepią. Już nic więcej wiedzieć nie musisz...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bo nam nie jest obojętne to, co się dzieje. I skończ to wyzwanie od trolli bo nie zajmiesz w ten sposób rzeczywistości.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trollami to są ludzie nawołujący do szczepień i noszenia namordników. Jeszcze jesienią zaczniecie żałować tego wyśmiewania, gdy zobaczycie, że zaczynają chorować zaszczepieni i chyba coś jest nie tak...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety o Tobie mówie

Z naciskiem na "niestety" .Teraz beż żartów i ironii.Wiesz dlaczego ? Bo rozsiewasz propagandę i kłamliwą narrację szczepionkową. Nie mówie teraz tego złośliwie. Ty się o to oburzasz ,ale autentycznie nie zdajesz sobie sprawy w jakim cyrku uczestniczysz.Zanim znowu odpiszesz coś quazi-obrażliwego ,wyprzedzę tylko ,że to ty wyzywasz pierwszy i nie stosujesz zasad należytej konwersacji . Sam się wkurzasz o to że inni piszą (nie tylko ja)w sposób niepochlebny o szczepieniach.Denerwuje Cię fakt że nie masz argumentów bo sam powinieneś,nawet chłodnym okiem laika zorientować się, że coś tu nie gra w tej panice
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Służbie czego?

Aha. Chodzi o to, że teraz do lekarzy mają się zgłaszać tylko zdrowi? Doszłem do tego drogą dedukcji. A doszłem bo miałem blisko.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

covidiaństwo to jednak stan umysłu

Ciemnota która jeszcze niedawno radośnie chwaliła się plasterkiem wyszczepiaka ,krzycząc z entuzjazmem że są ultra bezpieczni ,teraz znowu popadają w panikę maseczkową !To gdzie te wasze bezpieczeństwo ? Cudowna szpryca przestała działać?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

"pożyteczni idioci "

Chyba mówisz o sobie. Nie wiem czemu to robisz, ale nie chce mi się dyskutować z trolem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a ty jesteś lekarz na sali operacyjnej ? Rozumiem że masz personel co ci zmienia co 15 minut?

Widziałeś lekarza w kitlu i maseczce w dusznej SKM? Sala zabiegów poprzez logiczne zasady sterylności nijak się ma do twojej utytłanej ścierki na twarzy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Twoja desperacja zachęca mnie ochoczo do dalszej aktywnosći

Normalnie gdyby nie ty, byłoby tu strasznie nudno.Tacy pożyteczni idioci bardzo umilają czas pracy zdalnej.Dziekuje, ty zawsze potrafisz poprawić mi humor .Co otwieram raport to zawsze coś głupiego odwalisz.:-).Ty chyba chcesz się zaprzyjaźnić czy coś..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry