Widok

Maseczki

Apel do osób, które mają se gdzieś noszenie w transportach publicznych.
Czy na prawdę chcecie mieć czwartą falę bo nie przestrzegacie obowiązku ?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie chcemy

zamknac turystyczne bydlo ..
popieram tę opinię 129 nie zgadzam się z tą opinią 32

ciebie na kwarantanne, ale do pokoju bez klamek

Czy ty cokolwiek, kiedykolwiek powiedziałeś z sensem? Płacą Ci za sianie tej propagandy covidiańskiej?
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 9

uspokuj sie - szanuj innych

a nie bedzie ci zle.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

ciężko szanować niewolnika

który knebluje usta i nos tylko dlatego że tak mu kazali. Na dodatek upomina jeszcze innych!
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 8

Przygłupawy pośredniku,miłośniku"wolności"

jeżeli zachorujesz na Covida to bądz konkretny i konsekwentny i nie zawracaj d.py slużbie zdrowia tylko lecz sie samemu w domu.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 17

To działa też w drugą stronę

Pobierają składki pod przymusem i leczą poprzez teleporady . Każdy ma prawo do świadczenia usług za jakie płaci .Tak samo tobie mogłbym powiedzieć że jak się nabawisz grzybicy płuc od tej ścierki która nosisz ,to nie należy ci się świadczenie ,bo zrobiłeś to sobie sam .Jak bedziesz miał powikłanie po szczepieniu to też ci sie nie należy opieka medyczna , bo miałeś ochotę na eksperymenty medyczne.Przykładów można mnożyć .Ale komu ja mówie? Niewolnik tego nigdy nie pojmie,zapewne będziesz się jeszcze cieszyć i dziekować swojemu Panu za dodatkowe zakazy i ograniczenia .
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 7

w d...pe se wsać te grzybice płuc

lekarze operują zawsze w maseczkach i nie mają takich efektów
wystarczy zmieniać maseczkę za kazdym razem na nowa a nie chować brudna szmatę do zasyfiałej kieszeni i znowu nakładać na twarz,
codziennie zmieniasz gacie i skarpetki to maseczkę tez trzeba zmieniać
no chyba ze gacie nakładasz na 4 razy a potem zeskrobujesz z nich sztywniejsze resztki
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Lekarz to robi na sam zabieg ,personel mu zmienia co 15-20 minut

Cel jest zupełnie inny,utrzymanie sterylności sali zabiegu to potężna różnica podczas operacji. Rozumiem że jesteś lekarzem siedzącym w dusznym tramwaju w spoconej i wymemłanej maseczce z kieszeni ? Tragedia umysłowa ,serio zastanów się odrobinę.Chodź w 6 maseczkach skoro tak lubisz .Pokaż mi badania ,fakty ze to cokolwiek pomaga poza utrudnianiem w oddychaniu
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ty jesteś taki oświecony

O Panie najjaśniejszy! Okaż swój nieskalany myśleniem umysł przed mym jestestwem.Serio rozwiń się odrobine.Potrafisz w ogóle?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

I pieniacz.

Obraza wszystkich zaszczepionych w każdym poście o koronawirusie. Olej trolla.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Zostaw tą klawiature ,bo nic sensownego napisąc nie potrafisz

Ciezko przejśc obojętnie wobec głupoty ludzkiej.Takie wytyki z mojej strony mają wymiar dydaktyczny.Ty tego nie pojmujesz więc niestety pozostaje ci właczyć TV i rozsiąść sie wygodnie w fotelu .Na jesień czeka nas nowa odsłona serialu "Covidoza": Lockdowny ,sztuczna panika napędzana przez takich jak Ty
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Trollami to są ludzie nawołujący do szczepień i noszenia namordników. Jeszcze jesienią zaczniecie żałować tego wyśmiewania, gdy zobaczycie, że zaczynają chorować zaszczepieni i chyba coś jest nie tak...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Służbie czego?

Aha. Chodzi o to, że teraz do lekarzy mają się zgłaszać tylko zdrowi? Doszłem do tego drogą dedukcji. A doszłem bo miałem blisko.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie jestem niewolnikiem

tym ze szanuje innych i nie siedze na szyi komus myje rece itd.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ok ,ale w jaki sposób szanujesz innych poprzez zakładanie kagańca? Prosze wyjaśnij mi ..

Chyba że coś źle zrozumiałem
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

kaganiec jest dla psa

a u nas to każdy to pieniacz, w bardziej cywilizowanych krajach nie pultaja się że trzeba nosić maseczkę
tylko Polacy którym bliżej do Rosji uważają że naczytają się bzdetów w necie i wiedza lepiej
nosić te cholerne maseczki, nie nosisz ich dla siebie tylko żeby ewentualnie zarazić innych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

pokaż badanie ,wskaż źródło

badania randomizowanego które dowodzi, że maseczka coś daje. W przeciwnym razie nie wypowiadaj się i zostaw te bzdety z TVP dla siebie. Nie robisz nic dla innych nosząc maseczkę, poza tym że jawnie sobie szkodzisz. Mówię to bez ironii, to fakty a nie bzdury z neta. Czy naprawde uważasz że wdychanie własnego Co2 i skraplanie pary pod maską, szczególnie przy wysokich temperaturach jest neutralne dla dróg oddechych? Porozmawiaj z dowolnym pulmonologiem, zamiast się wykłócać i takie brednie pisać. Miłego dnia życzę i zdrowego rozsądku
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

zamknac turystyczne bydlo

To taka, wicie, kultura u nasz w metropoliji.

To wśród mieszkańcow Trojmiasta nie ma popaprańcow nie noszących maseczek w komunikacji,w sklepach?

to wg ciebie tylko turyści są foliarzami i płaskoziemcami?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

ci sa dodatkowi

i tu jest problem bo miasto przez to traci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

ja tam tylko sasiadów idze że wchodza do osiedlowego sklepu bez maseczki

za to obcy zawsze ma szmatke na twarzy
ty wchodząc do sklepu nakładasz maske na kilka minut, pomyśl o pracownikach którzy po 8 h nosza to dziadostwo na twarzy
szanuj innych, nos maseczke
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Z maseczka czy bez w transporcie i tak będzie 4 fala
popieram tę opinię 274 nie zgadzam się z tą opinią 33

to siedź w domu i nie wychodź ,nigdzie

będzie to z korzyścią dla społeczeństwa
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 3

a ty sie myj..

bo widac jakie bydlo sie najezdza do miasta.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 15

U Ciebie higiena już dawno przestała istnieć

Przepocony ,zaśmierdziały fleja w zgrzybiałej maseczce ,sapiący przy każdym kroku.Tak to niestety u Ciebie wygląda.Normalni ludzie nie mają z tym problemu ,ponieważ nikt przy zdrowych zmysłach nie zakłada ścierki na usta i nos ,szczególnie podczas takiego upału
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

posredniku idz sie lecz

jak masz problemy.

najlepiej chodz nago ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Tę wiedzę tez masz z YouTube?

Jak swoje pseudomądrosci?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Bedzie 4, 5 i 10 fala...
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na pewno będzie jak nosić nie będziecie osły

Rząd już zaplanował 4 fale i nawet mówił kiedy ona u nas będzie.

Jak ludzie nie wyjdą na ulice i nie zaczną protestować to się nigdy nie skończy. Szczepienia też nic nie dają i widać to po Anglii. Najwiecej zaszczepionych i najwiecej chorych.
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 9

Te maseczki i tak nic nie dają.
popieram tę opinię 52 nie zgadzam się z tą opinią 11

lekarze całymi godzinami operują w maseczkach

i nie narzekają, a Kowalski nie może bo co? bo kaganiec? bo niewola?
dlaczego starsi ludzie noszą maseczki?
bo Ich nauczono szacunku, a młodzi nie wiedzą co to jest

a ty jesteś lekarz na sali operacyjnej ? Rozumiem że masz personel co ci zmienia co 15 minut?

Widziałeś lekarza w kitlu i maseczce w dusznej SKM? Sala zabiegów poprzez logiczne zasady sterylności nijak się ma do twojej utytłanej ścierki na twarzy

On myślał, że w swojej jednorazowej od początku plandemii maseczce jest równy chirurgowi :) albo w skrawku bawełnianym na twarzy :) śmiech na sali, jak łatwo ludźmi sterować, gdy wmówić im się bezrefleksyjną Solidarność, nosisz miseczkę = jesteś mądry, o nic nie pytaj, nawet jeżeli to who i inne instytucje zmieniały opinie o maskach wielokrotnie. Szczepisz się = wierzysz w naukę , barany się nie szczepią. Już nic więcej wiedzieć nie musisz...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przecież lekarz na sali operacyjnej ma maseczkę na twarzy z zupełnie innego powodu! Wcale nie z powodu wirusa!

Nie dają?

To kichne na ciebie w maseczce i bez. Kiedy będziesz bardziej opluty?

Nie noszą i nie ma fali

a tyle się przy noszeniu upierali. Skoro maski nie wpływają na ilość zachorowań to osoby rozsądne ich nie zakładają.
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 10

przez takich jak ty wlasnie byla mozliwa transmisja.

bo sie nie myliscie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

transmisja czego ?

Cóż takiego się transmituje przez brak ściereczki?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

wydzielina

przez oczy rowniez - nos okulary
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pokaz mi jakiekolwiek badania ,źródło ,konkretnie że zakładanie ściereczek cokolwiek daje

Poza niedotlenieniem rzecz jasna i potencjalnym ryzykiem chorób układu oddechowego
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie musimy chcieć . Bo i tak będzie ehehehehe
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dokładnie 23 sierpnia rozpocznie się 4 fala tak niedzielski powiedział
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

I tak bedziesz ja miał i tak. Przyjdzie sezon grypowy i bedzie na nowo, dodatkowo jest wariant jeszcze bardziej zarazny od delty ale na razie nie chca o tym mówić.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kolejne fale juz dawno są zaplanowane. Rokefeller i Rothschildowie i cala agenda globalistyczna wcale sie z tym nie kryje. Jak miliony ludzi nie wyjdzie na ulice protestowac to zle to sie skonczy. Nie mozna sie stosowac do tych nielegalnych nakazow i zakazow bo pozwalaja sobie na co raz wiecej.
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 6

Rothschildowie mają wszystkie poeniadze swiata. Pieniadze nie sa im juz potrzebne. Kazde panstwo jest przez nich kontrolowane, wsystkie banki w tym centralne. Teraz chcą kontrolowac i zniewolic ludzi. 7miliardow nie da sie kontrolowac dlatego tak dążą do depopulacji.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzięki kryzysowi bogaci powiększają swój majątek w znacznie szybszym tempie. Zobacz o ile się wzbogacili możni świata w zeszłym roku. Z kolei biedota jest jeszcze biedniejsza i łatwiej nią sterować. Nie będziesz miał nic i będziesz szczęśliwy. W USA to się już dzieje, zobacz po ile podrożały nieruchomości czy używane samochody.

Ty dalej w chodzisz w maseczce

Ponad 30 stopni a ty w maseczce i jeszcze wierzy w ta 4 fale za dużo tvp
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 9

Pewnie chodzi w maseczce na zewnątrz ;p
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

załóż najlepiej 4 maseczki na raz !

Napewno będziesz się świetnie czuł. Taki bezpieczny hahaha
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie hejtuje ,ale to autentycznie zabawne jest

Dorosły człowiek ,który celowo i umyślnie knebluje sobie usta i nos jest zabawny w swej głupocie .Jeszcze dumny w pełnym przekonaniu że dobrze robi .Niesamowite !Pokaz mi jakiekolwiek badania randomizowane, które jasno wskazują na to że noszenie tych szmatek cokolwiek daje, za wyjątkiem ograniczenia w dostawie tlenu.

Pośrednik hejtuje wszystkich zaszczepionych

To taki lokalny troll raportowy. Zaraz przybiegnie jego dziewczyna hondziara, to będziesz miał dresiarstwo mentalne w tandemie.

a ty co robisz ?

Hejter 100% z ciebie, propagandę siejesz covidowa i straszysz ludzi tymi swoimi paranojami szczepiennymi. Zero refleksji tylko utarty schemat niewolnika szczepiennego który chciałby się bawić w dr mengele

Bo nam nie jest obojętne to, co się dzieje. I skończ to wyzwanie od trolli bo nie zajmiesz w ten sposób rzeczywistości.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale obowiązek jest i trzeba przestrzegać ,a mieć se gdzieś to.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 41

Pseudo obowiązek jest nielegalny zresztą jak cały lockdown
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wole nosić niż później po sądach latać

Czas to pieniądz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Wszystkie wnioski o ukaranie do sądu są automatycznie odrzucane
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Obowiązek ,dobre,rozbawiłeś mnie teraz

A jak facet z telewizora każe Ci chodzić z wiadrem na głowie, to też będziesz chodził? Obowiązek taki, to chodzę i jeszcze innych będzie męczył o to wiadro. Pożyteczny dzbanek.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

4 byla zapowiedziana jak byla jeszcze 3

Wiec z maska czy bez to i tak będzie
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie nosze i nie bede

Jestem po szczepieniu i nie zamierzam się dusic w tym godnie
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jesteś zaszczpiony, jesteś nieśmiertelny
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jestem zaszczepiony, więc zamierzam decydować o sobie i swoim zdrowiu. Moje ryzyko, moja sprawa i nikomu nic do tego.

Rząd już zapowiedział 4 fale i 5,6,7,8 itd
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

4 fala będzie tak czy tak
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sam sobie noś ,ponad 30 stopni a ten nawołuję do kneblowania

Pomijając temperaturę, trzeba być impotenem umysłowym żeby zasłaniając twarz uznać ze cokolwiek to daje. Mentalność niewolnika i chłopa pańszczyźnianego
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 7

Sam se noś w taka pogodę kaganiec mnie nie zmuszaj
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Traker

Mnie to wisi bom zaszczepiony, a nie po to się szczepiłem by teraz chodzić w kagańcu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

Szczepionka tak naprawdę nic nie daje.

Jedynie daje tylko tym co na tym biznesie zarabiają.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Może i masz rację. Ale dzięki "paszportowi" covidowemu nie miałem problemu by spędzić wakacje w Grecji.

Ja nigdy tego nie nosiłem i nie zamierzam

hahaha upał, a ten chce twarz zakrywać. Może od razu szalikiem jeszcze się przewiąż
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

Prowokacja !!!

Uważajcie ludzie na tego typu wpisy to prowokatorzy !!! oczywiście nie dajcie również się wyszczepić tym genomem po którym można nawet zejść chcą wszystkich wyszczepić już za dzieci się biorą !!!
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 7

Caly czas prowokują

To celowe skłocanie i dzielenie ludzi. Werbalna agresja o kneblowanie twarzy ścierkami i wpychanie eksperymamtalnej terapii genowej. To pewna forma naturalnej selekcji. Wszyscy zaszprycowani maseczkowcy odczują srogie konsekwencje. To nie jest zdrowe i normalne. Aktywność fizyczna, witaminy, zdrowe odżywianie. Takie podstawy poszły w las. Lepiej się kłóć i zakrywać twarz.Zwariowali
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

jesteśmy zaszczepieni

a kontakt bez maseczki masz na peronie :) Te kilka metrów nie robi różnicy dla wirusa.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie będę nosić maseczki!!!!!!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

Prawidłowo

Są jeszcze zdrowo myślący ludzie w tym mieście !!! Tak trzymaj

Nie rozumiem tylko

Czego boją się osoby zaszczepione))
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

Oni się boją wiadomości z TV

Cały czas ich straszą ,stan permanentnej psychozy. Delta ,Labmda ,Espsilon i inne mutacje .Wszyscy zginiemy itp
Wiec już nie wiedzą co mają robić ,czepiają się innych normalnych ludzi, za to że ci nie chcą chodzić w upale ze ścierką na twarzy.Covidiaństwo to stan umysłu.Niedługo nowe szczepionki ,nowe dawki,na nowe odmiany itd. złoty biznes na wariatach

Ja wszędzie noszę maseczkę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 18

To noś, ale innych nie zmuszaj.

Nie zmuszam, ale nie noszą ryzykujesz zdrowiem i życiem swoim, oraz bliskich.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja nie zmuszam ,to jakiś troll

Covid wszedł za mocno
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ten nade mną to jakiś podrabianiec

To ja jestem prawdziwy pośrednik.

Haha dobre

Tobie już się naprawde nudzi ;-)))

Czemu się pode mnie podszywasz?

Tal trudno wymyślić własny pseudonim?

Ty nie masz żadnego Czytelniku randomowy

Więc widzę że z desperacji podpisujesz się za mnie ....Zmartwiłem sie ,bo jak Hondziara to zobaczy ochrzani mnie okrutnie,co ja wypisuje za bzdury ;-))) Znowu mam rozrywke dzięki Tobie.Mam własnego Stalkera nieźle.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

To już bezczelność

Nie dość, że oskarżasz mnie o plagiat pseudonimu, to jeszcze w to Hondziarę mieszasz.

Twoja desperacja zachęca mnie ochoczo do dalszej aktywnosći

Normalnie gdyby nie ty, byłoby tu strasznie nudno.Tacy pożyteczni idioci bardzo umilają czas pracy zdalnej.Dziekuje, ty zawsze potrafisz poprawić mi humor .Co otwieram raport to zawsze coś głupiego odwalisz.:-).Ty chyba chcesz się zaprzyjaźnić czy coś..

"pożyteczni idioci "

Chyba mówisz o sobie. Nie wiem czemu to robisz, ale nie chce mi się dyskutować z trolem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niestety o Tobie mówie

Z naciskiem na "niestety" .Teraz beż żartów i ironii.Wiesz dlaczego ? Bo rozsiewasz propagandę i kłamliwą narrację szczepionkową. Nie mówie teraz tego złośliwie. Ty się o to oburzasz ,ale autentycznie nie zdajesz sobie sprawy w jakim cyrku uczestniczysz.Zanim znowu odpiszesz coś quazi-obrażliwego ,wyprzedzę tylko ,że to ty wyzywasz pierwszy i nie stosujesz zasad należytej konwersacji . Sam się wkurzasz o to że inni piszą (nie tylko ja)w sposób niepochlebny o szczepieniach.Denerwuje Cię fakt że nie masz argumentów bo sam powinieneś,nawet chłodnym okiem laika zorientować się, że coś tu nie gra w tej panice

I tak od razu poznam prawdziwego Pośrednika :* to naprawdę denne, żeby się pod kogoś podszywać. Widać brak argumentów skutkuje tym, że chciałoby się kogoś ośmieszyć w inny sposób...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

On juz ciśnienia nie wytrzymuje

Ja Ciebie też zawsze poznam :-*
zastanawiam się co się musi dziac w umysle takiego infantylnego faceta żeby takie podchody robić? To naprawdę musi być piwniczak, no life, zakomplesiona stuleja. Kompletnie odjechany człowiek. Tylko atakuje niezaszczepionych+wszystkim ścierki na twarz chce zaladać. Może jemu chodzi o takie kneble ze sklepów dla dorosłych? Ludzie mają różne fetysze

Myślisz ze jeżeli nagle by wszyscy zaczęli nosić maseczki to nie będzie czwartej fali? Rozczaruję cię to już jest ustalone odgórnie, czy nam się to podoba czy nie. A my sami mamy mało do gadania i do zrobienia w tym kierunku.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

Własnie możemy cos zrobic. Przeciwstawic sie temu i zjednoczyc. Nieposluszenstwo obywatelskie!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Noszeniem maseczek się przeciwstawisz? g*wno masz do gadania, i tak zrobią z nami co chcą.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nigdy nie mialem maski i jakos nic mi nie zrobili.

Następny nawiedzony covidiota
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ludzie maja się udusić w ten upał ?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Samoloty z Wielkiej Brytanii

A co Ci maseczki pomogą, jak codziennie ląduje w Gdańsku kilkanaście samolotów z Anglii
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ha ha ha

Jeśli myślisz, że 4 fala zależy od tego czy ktoś nosi maseczkę czy nie, to zrób nam przysługę i nie idź do urny jak będzie głosowanie...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakiego obowiązku?

Tyle się trąbi, że wszystko niezgodne z prawem, a ten dalej swoje. Na stare lata będzie z Ciebie niezłe kapo osiedlowe.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

I chce ci się potem po sądach latać i udowadniać?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oczywiscie że tak!!

Lepiej knebel sobie dać założyć bezprawnie?

Albo będzie kapo w obozach dla niezaszczepionych

idz załóż paczke masek na ryj, zamknij się w piwnicy i czekaj na wytyczne niedzielskiego i guta

aha nie zapomnij założyć foliowej czapki na ten pusty dzban....
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

zgoda ze wszystkim ,ale weź foliarzy nie obrażaj ;-))

Foliarze przecież żyją po swojemu, to covidowi siedzą zamknięci w maskach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta

Lepiej się dusić w szmacie na gębie, w takie upał bo czwarta fala.... Uuuu niespodzianka. Czwarta fala i tak będzie bo taki mają plan rządzący!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dziś wybieram się do kosmetyczki. Do karnawału jeszcze daleko.

I tak bedzie bo sie nie szczepia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Właśnie dlatego że prawie 40% się zaszczepiła będą chorowac na mutacje

Tych niezaszczepionych to nie dotknie,bo mają zdrowy układ odpornościowy w przeciwieństwie do dewastacji zdrowotnej po szczepionce

A nie możesz

Zwrócić komuś uwagi tylko żalisz się w necie albo przenieś się na rower
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

No i co taki luj może mi powiedzieć?

Załóż maske? Pogoniłbym od razu

Zwolnieni

z ich noszenia pasażerowie też musza się przemieszczać i nie będą sobie napisu- o zwolnieniu= a więc chorobie- na czoło przyklejać, bo ktoś się boi. Do tego najczęściej zaszczepiony - logicznie myśląc czego się boi, jak zaszczepiony?!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko osoby iq poniżej 100 mogą myśleć że noszenie maseczek coś zmienia, jak Ci się coś nie podoba to dygaj z buta. Dziękuję dobranoc.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bezmózg

A ty czego się tam pchasz załóż maskę i siedź w domu

Atak covidian wszedzie

TO po co sie szczepiles.Jak sie boisz wiadro wloz na glowe.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

covidiaństwo to jednak stan umysłu

Ciemnota która jeszcze niedawno radośnie chwaliła się plasterkiem wyszczepiaka ,krzycząc z entuzjazmem że są ultra bezpieczni ,teraz znowu popadają w panikę maseczkową !To gdzie te wasze bezpieczeństwo ? Cudowna szpryca przestała działać?

W końcu to towar od Billa a ten wymaga aktualizacji :D

Uff

Napewno nie chcemy kipnąć z powodu tego że przy takich upałach nosimy maseczki .

XDD naprawdę chcemy

Czy ktoś jest upo.... że nie wie że te szmaty nic nie dają ten wirus to jest wymysłem firm farmaceutyczny do wyrwania olbrzymiej kasy, kasy takiej jakiej się nawet nam nie przyśniła
do góry