Widok

Maseczki

Dlaczego w całym trójmieście czy to w komunikacji miejskiej jak i sklepach ledwo kto nosi maseczki? Chcecie nas wszystkich zabić (PO)paprańcy? Zakładajcie je i nie zdejmujcie przy styczności z innymi ludźmi. Ja na przykład boję się o własne bezpieczeństwo zdrowie i życie. Myślcie też o innych nie tylko o sobie. Dziś w skmce tłok i ścisk tak duży że po przejechaniu jednej stacji w strachu ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszystko w porządku?

Nie chce być nie miły, ale tego nie da się czytać
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

A jeśli nie to co?

Mam nadzieję że z czasem powstanie możliwość donosu na takie bezczelne jednostki jak ty, tak abyś to ty został zamknięty w takim bunkrze tylko o podwyższonym rygorze. Konstytucja? Serio? W tych czasach nie ma czegoś takiego. Jest tylko dobro wspólne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Co do bezobjawowego przechodzenia: właśnie po to robię regularne testy Covidianinie.
Jak o maseczki chodzi, otóż posiadam maseczki specjalistyczne gdyż sklepowe faktycznie nie dają takiego poczucia bezpieczeństwa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

3xTAK

Tak, to jest miejsce na tego typu rzeczy, a raczej dyskusje, bo gdzie indziej je prowadzić niż na forum publicznym mojej okolicy?
Tak, segreguję, ponieważ jedni to idioci którzy idą na rzeź jak baranki (opozycja na którą szkoda mych słów) oraz osoby mądre i wykwalifikowane jak pan profesor Niedzielski, profesor Czarnek, pan Kaczyński czy osoby na nich głosujące i ufające im
Oraz Tak, zweryfikowałem

A co do zwracania uwagi, ile razy w ciągu jednej podróży z punktu A do punktu B można to robić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jechalam dzisiaj 117,ludzi bylo dużo i wszyscy mieli maseczki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Te zakażenie bezobjawowe to też śmieszna rzecz ciekawe czy ktoś miał kiedyś biegunke bezojawową.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ty nie łam gościu moich konstytucyjnych praw które mam zagwarantowane jako obywatel RP nie mam obowiązku ich nosić jak się boich to wybuduj sobie bunkier po ziemią i tam mieszkaj. A owszem 4 fala idzie bo tak chce morawiecki i syntezator mowy niedzielski. Nie będe nosił maski bo nie mam takiego obowiązku. Zostaw mnie i innych normalnych ludzi w spokoju
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mozg sobie wymien
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Prawda

Maseczka jest tu niejako symbolem, który ma przypominać, żeby żyć zdrowo i higienicznie. Antyszczeoionkowcy twierdzą, ze zakażeń na grypę było nawet mniej! No tak bo jak ludzie zaczęli trochę bardziej dbać onsiebiebto i chorób mniej zakaźnych. Proste.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

SPAM!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skoro kierowca uczestniczy w historii

To kto wstał i zaczął klaskać? Bohater pasażer taki wygadany, no mistrz elokwencji, guru ciętej riposty. Kobiety mdleją z wrażenia, mężczyźni podchodzą gratulować.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zajmują się poważniejszymi sprawami.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie ośmieszaj sie

Co Ci ta maseczka da? Zwłaszcza ta kupiona np.w Żabce? Maseczki z tego sklepu na odwrocie mają wyraźnie napisane, że nie są przystosowane dla osób chorych, tylko i wyłącznie dla zdrowego człowieka. A co zrobisz jak przechodzisz rzekomo bezobjawowo? Iksde
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

trzeba dać się ponieść fali
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1

A w Anglii i Izraelu mają największy wynik szczepień

I najwięcej zakażeń. Dziękuję. Do widzenia
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

po pierwsze..

To nie jest miejsce na takie rzeczy. Po drugie czemu segregujesz ludzi ze względu na oddany głos?
Po trzecie zweryfikowałeś swoją klasyfikację ludzi? Trzeba było zapytać przy okazji dlaczego nie mają maski a nie wylewać swoje żale tu
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

rozum

ja noszę maseczkę, jeśli się zaszczepiłeś to nie panikuj, a jak się nie zaszczepiłeś, to masz problem na własne życzenie, PO nie mieszaj do tego, bo z oficjalnych danych w rządzie jest więcej niezaszczepionych, niż w opozycji. A maseczki chronią w 90%, i to tylko wtedy, jeśłi są na nosie i drucik dociska nos tak, że nie ma tam szpar, i pod warunkiem, że wszyscy mają te maseczki prawidłowo założone, maseczka to nie czary, nie odpędzi "szatana" samym noszeniem na brodzie, poza tym są "geniusze", co samą maskę noszą prawidłowo, ale nic im to nie da, bo w pociągach jedzą, piją, i brudnymi łapami macają całą twarz, więc i tak zachorują, jeśli wirus będzie w pobliżu, tak więc wrzeszcząc na ludzi bez maseczek i tak nie polepszysz swojego bytu, jeśli się nie szczepiłeś, nie dezynfekujesz rąk, gmerasz przy twarzy na mieście, jesz, pijesz gdzie popadnie, brudnymi łapkami macasz komórkę, a sekundę potem macasz chleb, który musisz zjeść w SKM, bo nie wyrobisz z tym jedzeniem kwadransa, żeby zjeść w domu.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tak, nosisz. Cały czas jedną i tą samą ;)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

Komunikaty sie automatycznie włączają.

Kierowca ma w pompce ciebie i twą odkrytą facjatę.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry