Widok

Maseczki

Dlaczego w całym trójmieście czy to w komunikacji miejskiej jak i sklepach ledwo kto nosi maseczki? Chcecie nas wszystkich zabić (PO)paprańcy? Zakładajcie je i nie zdejmujcie przy styczności z innymi ludźmi. Ja na przykład boję się o własne bezpieczeństwo zdrowie i życie. Myślcie też o innych nie tylko o sobie. Dziś w skmce tłok i ścisk tak duży że po przejechaniu jednej stacji w strachu ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wyłącz telewizor nie słuchaj radia nie kożystaj z komunikacji miejskiej zamknij się w domu i nie wychoć jak tak bardzo się boisz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Maseczki

Chcesz to noś tę maskę,a innym daj żyć a nie zabijaj jak PIS i cała reszta która to wymyśliła.Jakoś ani te maski ,ani szczepienia nic nie dają.Kto pamięta jak zaczęła się grypa.Tez ludzie chorowali ,umierali ,nikt masek nie kazał nosić,lekarze normalnie leczyli ,a nie zamykali się przed ludźmi ,sklepy funkcjonowały też normalnie ,kina ,szkoły ,nie było żadnych ograniczeń i dalej nie ma ,mimo iż co roku bardzo dużo ludzi umiera z powodu grypy.Wiec niech mi tu nikt nie gada o koronie!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Padłam :D

To na jaką cholere wychodzisz z domu? Znajdź pracę zdalną, zakupy rób przez internet i nie wychodź i się nie udzielaj. Jak można być już do takiego stopnia spanikowanym? Na mózg już pada niektórym przez tego srovida!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Co ma (PO) do tego? Patrząc po ludziach bez masek to raczej tępoki piisowskie, beneficjenci 500+ i inne tego typu element czerpiący wiedzę z fejsa.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chłope tobie już żaden lekarz nie pomoże zamknij się w bunkrze i do końca swiata nie wychodz
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przypomnę że jak nam znów zamkną sklepy, restauracje , kina, to antymaseczkowcy nie macie prawa narzekać.

I jak się nie będziecie mogli dostać do internisty, ( bo będzie walczył o życie innych w szpitalu covidowym) też morda w kubeł bo to m.in. wasza wina!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Przecież się zaszczepiłeś ,podobnie jak 60 % Gdańszczan.

To odwal się od innych
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hahaha

Leje, ze są ludzie co w to wierzą jeszcze xd
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

To rząd je łamie, inteligencie

Idź dalej głodować na PiS za 500 od bąbelka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tyle że to nie jest forum

To jest raport. Bloga sobie załóż.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A to Chiny go zarazą

Czy jakiś egoistyczny tepak?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja się nie boje, mam to głęboko gdzieś.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak chcę wytępić jednokomórkowce programowane z TV czy ambony i co ciekawe nic mi nie zrobisz ani Ty ani milicja
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Maseczki przed niczym nie chronią!

Żadna maseczka nie chroni przed wirusami... Ale nikt tego nie ujawni publicznie. Bo wszyscy którzy choć trochę prawdy ujawniaja są banowani w sieci a ich wypowiedzi szkodzą partii rzadzacej.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Okej, ale to że coś nie działo się Tobie nie znaczy, że innym nie będzie. Jestem zdrowa, młoda, uprawiam sport, a wirusa złapałam w pracy i miałam trzy tygodnie wyjęte z życiorysu i po pół roku nadal nie odzyskałam węchu i smaku, co dobija jeszcze bardziej. Nie warto dać się propagandzie ale mimo wszystko wirus jest i warto o siebie i innych zadbać
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brawo towarzyszu! Właśnie zdradziłeś swoje poglądy rodem z minionej epoki, coś strasznego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja noszę i nie mam z tym problemu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jestem zaszczepiona cała rodzina moa też.I w sumie nie wiem po co jeżeli bez szczepień było 30tysiecy zakażeń a przy 18milionach ludzi zaszczepionych też ma być 30tysiecy przy czwartej fali
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry