Widok

Maseczki

Kolejny raz wygrałem sprawę w sądzie za brak maseczki, ludzie nie przyjmujcie mandatów za brak maseczki.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak trafisz do szpitala to zmienisz gatkę!
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 22

oj tak ,fotke na raport wrzucac ,sprawdz ile jest km spraw podobnych w pl

Wrzuć, bo co? Bo tak sobie życzy raportowy Janusz? Szkoda mi skanera męczyć, żeby i tak ignorant twojego pokroju potem zmienił retorykę że i tak trzeba się stosować
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14

Proszę pokazać wyrok tutaj

To nie jest problem przecież, możesz swoje dane zamazać, udowodnij że w sądzie wygrałeś, bo napisać sobie to każdy może a bez dowodów to nic nie znaczy, czekam..
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gatkę? Serio gaTkę?

Nieuku najpierw weź się za słownik, a później za medycynę. Dzban
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 20

Mam 12 lat i chciałam zaistnieć

Tatuś krzyczy i ty też
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

same chłopy pańszczyźniane na tym raporcie, nie przemówisz im..

To kwestia pokoleniowa. Oni lubią jak Pan nad nimi stoi i mówi co mają robić, wtedy się cieszą. No co szkodzi założyć, przecież tak trzeba XD Tak było u nich w rodzinie parobkowej przez dwa pokolenia, to nie dziwne że teraz się cieszą, bo Pan im wydaje rozkazy, dla ich dobra rzecz jasna :-)
Brawo Ty!! Oby więcej takich ludzi!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie przyjmować bezprawnych mandatów

Maski nic nie dają, oczka w masce a wielkość wirusa to zupełnie ninna skala. Jak ktoś jest chory to i tak swobonie przechodzi przez maskę.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

Milicja

Czytałem ostatnio artykuł i niestety Policjanci są zmuszani do takich bezprawnych działań. Przełożonych interesują tylko mandaty za maseczki, nie obchodzi ich że przestępczość w okolicy wzrasta. Więc Policjanci muszą tylko i wyłącznie jeździć do galerii czy większych sklepów poto tylko by wypatrywać ludzi bez masek. Jeśli będą się stawiać albo za mało mandatów wypiszą to będą przychodzić w dzień wolny od pracy, o świętach i sylwestrze mogą zapomnieć i będą im robić postępowania o byle co więc awanse i premie Papa.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Szczęście się szczepionka pomaga = trzeba wziasc 3 dawkę bo dwie pierwsze nie pomagają= 3 dawka też nie pomaga można się zarazić wniosek?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Trzeba było

Nie wracać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dla Ciebie będzie wyjątek ,przecież obiecałem

Od dzis ogłaszam rozporządzenie, że masz chodzić z durszlakiem na twarzy, dla twojego bezpieczeństwa i innych. Możesz zacieszać i się stosować! :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bo jestem

Nożownikiem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miało być

Miało być- zmienisz gatki
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

a gdzie leczą za darmo ?Bo chyba nie przez nfz

Zakładam że ty się leczysz na cudzy koszt z zasiłku dla bezrobotnych i mops. Z tego co wiem składka zdrowotna obejmuje każdego. Chyba że jesteś zerejstrowany jako bierny bezrobotny, lub emeryt wówczas masz tak jakby za darmo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Brawo, gratuluję!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jeden plus dla złodziei... Kiedyś był zakaz zakrywania twarzy bo kradną i kibole, a teraz na legalu wchodzą do skeplu z zakryta twarzą i kradną a później policja prosi o pomoc w rozpoznaniu haja
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rozumiem, ze przyznali ci racje

....na sadzie boskim czy jak go tam zwał, bo już nie ma ciebie wśród żywych bo nie nosiłeś maseczki....i "dzięki bogu"!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry