Widok

Maseczki

Kolejny raz wygrałem sprawę w sądzie za brak maseczki, ludzie nie przyjmujcie mandatów za brak maseczki.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czas to pieniadz

Zaplaciles duzo wiecej niz mandat. Chyba ze Twoj czas jest gow** wart
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miałaś też nie tracić czasu na uświadamianie ludzi o zagrożeniach szczepionek :). A jednak.

No tak, jak komuś possiesz to zarobisz. To faktycznie przy takiej pracy to maseczka tylko przeszkadza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nieprawda

W krajach co obywatele się zaszczepiłi w ponad 90%, to wskaźniki zachorowań biją rekordy. Dalej ludzi się testuje i wysyła na kwarantanny mimo pełnego zaszczepienia. Więc to się nigdy nie skończy.

Nie szczepiłem się ale nie jestem antyszczepionkowcem . Po pierwsze nie skończyły się badania kliniczne !
Po drugie to pseudo szczepionka. Szprycują się i tak się zarażają siebie i innych. Po trzecie , teraz nie chorują ludzie już na inne choroby jakimś cudem , tylko na covid - 19 . Wszystkich chorych i umierających dali do jednego worka. Państwo nie bierze odpowiedzialności za powikłania po pseudo szczepionce . Z roku na rok jest coraz gorzej z ludźmi , wpadają w skrajny obłęd. Jest jeden temat czy to w radiu , telewizji i w intrenecie - ilość zarażonych dziennie. To jakaś farsa i podżeganie do paniki a koncerny farmaceutyczne tylko zacierają ręce bo dla nich to kasa. Jakiś czas temu też była ptasia grypa lub świńska i ludzie racjonalnie podchodzili do tej choroby. Bez paniki tylko rozważnie a od dwóch lat jakby wszyscy "sr*czki " dostali. O lekarzach nie chce mi się gadać ale ***** ich. Nie obowiązuje ich już przysięga Hipokratesa , PIS zwolnił ich od tej przysięgi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Totem , nie szalej :) I tak przyznałeś się, że nie rozumiesz badań i nie możesz ich zinterpretować. Ostatnio jak tu wstawiłam dowody i nazwy artykułów naukowych to kolejny raz jakieś trollingi się zaczęły, nie dotyczące ich treści, ale tego, że dlaczego to wrzucam i jakieś przytyki. Nie zamierzam więcej tracić czasu na to.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

to jedno z najgłupszych porównań.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

dokładnie, w tym cały ambarasie wcale nie chodzi o zdrowie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

"No przecież nikt ci dobrze nie życzy, więc co bleczysz." przeczytaj jeszcze raz, co napisałeś/-łaś i zastanów się nad sensem tej wypowiedzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sąd przyznał rację że osoby upośledzone nie muszą ich nosić
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak dorośniesz, to może zaczniesz mysleć poważnie.

A teraz zajmij się nauką, byś miał konkretne wykształcenie poparte odpowiednimi wiadomościami.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Źródła, dowody, tytuły artykułów lub badań

Poproszę o nr sygnatury akt - nie są tajne.

Wszyscy będą mogli to zweryfikować. Jak na razie to tylko konfabulacja.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

a co sie nabiegales po sądach to twoje

Pierdoły autor posta pisze, żeby coś pokazać. Pewnie z domu w ogóle nie wychodzi tylko przy kompie siedzi. I tacy tylko robią zamęt
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Maseczka

Jak Cię covid dorwie nie będziesz taka mądra
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry