Widok

Maseczki

Kolejny raz wygrałem sprawę w sądzie za brak maseczki, ludzie nie przyjmujcie mandatów za brak maseczki.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Za dużo telewizyjnej wiedzy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Właśnie to jest problem te mandaty i kary. Maski i tak nic nie dają oczko w masce skala mikro a wielkość wirusa to skala nano. Więc wirus sobie przechodzi swobodnie w jedną i drugą stronę. A jak jeszcze większość nosi maski chirurgiczne które całkowicie nie mają sensu haha
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kosztów sądowych nie ponosisz bo rozprawa się nawet nie odbywa. A jak by się odbłaa to jak wygrywasz to koszty ponosi państwo haha więc my wsztscy xD xD
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie ma takiego prawa żeby kogo kolwiek zmusić do założenia maski, nawet policja oni jedynie mogą dać pouczenie albo mandat którego oczywiście się nie przyjmuje
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

To lubie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A gdyby ktoś kazał Ci chodzić z garnkiem na głowie lub czymkolwiek na co nie masz ochotę i twierdził, że to obowiązek to byś potlulnie to akceptował czy potrafił wyrazić swoje zdanie

Nie chcesz nie nos ale nie narzucaj innym swojej woli
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Prawda

Wielkość oczek w masce to skala mikro a wielkość wirusa to skala nano. Więc to jest raczej oczywiste.
Jak by płot z siatki miał by zatrzymać komary
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

fajnie że masz czas biegać po Sądach, ja pracuję codziennie po 8h i szkoda mi urlopu na takie zabawy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szpital

Maseczka nic nie daje to czemu lekarz przy operacji jest w maseczce niech też nie zakłada bo nic nie daje ?????
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8

Wolność

Jeśli dla twojego bezpieczeństwa zabiorą Ci wolność to nie będziesz miał ani wolności ani bezpieczeństwa

ludzie umierają, bo diagnostyka leży i kwiczy. tylko i wyłącznie dlatego.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Teraz jest tylko nagonka na jedną słuszna chorobę. A jak ktoś na nią zachoruje to nawet nie ma leków (rząd blokuje bo one faktycznie pomagają), a łóżka i tlen to nie leczą tej choroby.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

"ja mam nadzieję że nie zdąży do szpitala" komentarze takie jak ten tylko potwierdzają, że ludzie naprawdę powariowali. jak może życzyć komuś śmierci? weźcie się ludzie zastanówcie dwa razy zanim coś powiecie/napiszecie. jesteście po prostu podli.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

widocznie nie wychodzisz z domu, a znasz tylko kolegów z klubu konfabulacji
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

sygn. akt II W 155/21 z dnia 15 marca 2021 r.

To dotyczy włamania do piwnicy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

a Ty myślisz że mi sie chce ,zamazywać dane na odpisie wyroku, skanować ?Dla takiego dzbana raportowego ,bo sobie zażyczył

Sam jesteś cienias niewolniku, skoro tego nie rozumiesz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
do góry