Masu Masu

Salony masażu Rehabilitacja Odnowa biologiczna

Gdynia, pl. Górnośląski 7/1

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zadowolona klientka - ocena Byłam ostatnio na masażu u pani Ani. Zabieg przebiegł w mega fajnej...
~Zadowolona klientka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 17 lutego 2024

Joanna - opinia wątek zamknięty Masaż jak zawsze w miłej atmosferze i profesjonalnym podejściu. Polecam
~Joanna
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 23 kwietnia 2023

Marcin - opinia wątek zamknięty Profesjonalnie. Miło i przyjemnie.
~Marcin
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 2 lutego 2022

Bartek - opinia wątek zamknięty To był rewelacyjny masaż. Tak naprawdę najlepszy jaki w życiu miałem. Sam...
~Bartek
1

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 30 czerwca 2021

Tomasz - opinia wątek zamknięty Świetny salon masażu, profesjonalna obsługa, będę wracał częściej :)
~Tomasz
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 7 sierpnia 2020

opinia wizyty w salonie masazu wątek zamknięty dziękuje bardzo, miło było
~Gabriela
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 października 2018

Super wątek zamknięty Byłam w niedzielę super że w takie dni można się zrelaksować...
~Bardzo zadowolona i zrelaksowana
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 lipca 2018

masaż u pani Agaty wątek zamknięty Bardzo polecam,pani Agata masuje wspaniale,kompetentna osoba,zrelaksowalam...
~Natalia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2018

Energy robbing place wątek zamknięty This is one of the establishment where you are guilty of being a man. After...
~a man
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 czerwca 2016

Masu Masu - super relaks za przystępną cenę wątek zamknięty Byłam na masażu dla dwojga, poszłyśmy z siostrą na masaż autorski Masu Masu i...
~J.S.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 stycznia 2016

super miejsce na relaks wątek zamknięty Jeżeli ciągle się spieszysz, jesteś zestresowany, masz wszystkiego dosyć, to...
~Marzena
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 grudnia 2015

Polecam! wątek zamknięty Gorąco polecam Centrum Zdrowego Ciała Masu Masu. Profesjonalizm oraz miła...
~Mariola
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 25 czerwca 2015

panie w recepcji masu masu wątek zamknięty jedna z pań przy umawianiu w recepcji przez telefon jest po prostu niemiła,...
~klientka
2

dodano: 6 lutego 2015

Profesjonalizm wątek zamknięty Profesjonalna obsługa, miła i przyjazna atmosfera, czystość obiektu, duży...
~Magda
-

dodano: 7 stycznia 2015

POLECAM wątek zamknięty MIEJSCE NA PRZYJEMNE SPĘDZENIE CZASU,CZYSTO I PROFESJONALNIE.
~MAGDALENA
-

dodano: 12 grudnia 2014

Najlepszy salon w jakim byłam w trójmieście !!! wątek zamknięty Ten salon odbiega od większości takich miejsc... Jest schludnie, czyściutko,...
~Kasia
-

dodano: 22 listopada 2014

Refleksologia twarzy - rewelacja! wątek zamknięty Dziękuję Masu Masu za obłędną refleksologię twarzy!!! Coś cudownego! Godzinny...
~jeszcze tu wrócę
-

dodano: 21 listopada 2014

Bo ten kto nigdy na masażu nie był - szczęścia nie zaznał :) wątek zamknięty Wielkie podziękowania dla Pani Natalii za doprowadzenie do stanu używalności...
~Mka.
-

dodano: 29 września 2014

Gorąco polecam !!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Z masażu korzystałam niedawno, a jeszcze odczuwam dobroczynny jego wpływ....
~Emi
-

dodano: 6 sierpnia 2014

Cudowne miejsce relaksu wątek zamknięty Pierwszy raz z usług salonu skorzystałam na początku jego działalności -...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 9 lipca 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry