Widok

Materac na bolące plecy

Nikt nie wyobraża sobie łóżka bez dobrego jakościowo materaca! Ja polecam produkt w technologii Viscotherapy. Firma ART-MEDIC ma teraz nowość - materac SuperemeVisco o gęstości pianki 85 kg/m3. Generalnie to produkt innowacyjny, a sen na nim jest komfortowy i przede wszystkim zdrowy. U innych producentów kosztuje jakieś 7 tysięcy zł. W ART-MEDIC chyba około 1600 zł. Super sprawa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Doskonale wiem, co znaczy ból pleców, bo pracuję „na nogach”, stoję każdego dnia co najmniej 7 godzin i nie da się ukryć, że kręgosłup to odczuwa. Z doświadczenia wiem, że sprawdza się twardy materac, ja postawiłam na taki, który ma dodatkowo warstwę maty kokosowej, podnoszącej twardość. Mam model Norbert, z firmy Sheepo. Śpię na nim już ponad miesiąc i naprawdę sobie chwalę. Dodatkowo też za to, że ma warstwę owczej wełny (po stronie zimowej), jest przyjemnie ciepło, a mimo to, nie budzę się przepocona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jak to jest że jeden producent produkuje materac za 7tyś a drugi za ten sam chce 1600zł?
Jak cie nie stać na reklamę w necie to korzystasz z darmowego forum? Wiedz że taka denna reklama działa wręcz odwrotnie do zamierzonego celu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Materac na łóżko do spania - twardy - jaki? (139 odpowiedzi)

Czy ktoś ostatnio kupował materac i orientuje się co jest godnego polecenia, bo ja kompletnie nie...

drzwi wejściowe (3 odpowiedzi)

jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi pasujących do domu...

drzwi (31 odpowiedzi)

dobre drzwi zewnetrzne gdzie moznakupic

do góry