Widok

Materace Alvare

Witam serdecznie
Rzadko udzielam się na forum ale pomyślałam, że warto zareklamować firmę Alvare, gdzie kupiłam materac. Głównym czynnikiem, dlaczego udzieliłam się teraz na forum to maksymalna poprawa moich problemów z kręgosłupem a dokładnie skolioza w odcinku lędźwiowym. Miałam, kilka rehabilitacji, groziła mi operacja ale na tą chwilę dzięki nowemu materacowi Intenso Pro poprawa jest kolosalna.
Pan z Alvare zrobił dokładny wywiad i zaproponował kilka materacy. Wybrałam ten najdroższy - już nie chciałam eksperymentować z moim zdrowiem. Nie mam zamiaru proponować tego konkretnego modelu, ponieważ On był dostosowany do moich problemów z kręgosłupem i wagi. Dla kogoś innego może być inny materac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapomniałam dopisać strony https://alvare.pl,

Witam

gdzie Pani kupiła ten Intenso pro bo na stronie producenta http://www.alvare.pl nie widzę tego materaca. To była jakaś edycja limitowana?
Znaczy mogę zadzwonić do firmy ale na razie jestem przy wyborze kilku firm i nie chcę potem ciągłych telefonów od handlowców/
Może coś więcej Pani napisać na temat tego materaca?

Śmiało można brać. Ja kupiłem materac dla dziecka. Zamierzałem kupić materac 80x200 góra do 400 zł. Ale Pan Andrzej przekonał mnie do materaca Euforia Memory. Dwa razy droższy ale nie żałuje

Ja za to bardzo polecam materace od Hilding. Świetna jakość. Mam jeden model u siebie, drugi maja rodzice. Są super wykonane i bardzo dobrze do nas dopasowane :)

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Stół + krzesła - gdzie najtaniej? (55 odpowiedzi)

Gdzie najtaniej kupię zestaw stół +6 krzeseł,może któraś z was wie coś na temat?

drzwi wejściowe (3 odpowiedzi)

jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi pasujących do domu...

Gdzie kupić dobre drzwi wewnętrzne ??? (53 odpowiedzi)

Proszę o pomoc !!! W najbliższych dniach muszę zamówić drzwi do mojego nowego domu. Wiem, że...

do góry