Widok

Matka Chrzestna

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witajcie. Dużo się teraz słyszy, że rodzice nie mogą znaleźć odpowiednich osób, które by mogły zostać Chrzestnymi dla dziecka. Z różnych powodów zdrowotnych nieraz nie mogę lub są katolikami ale niepraktykujacym. Ja marzę żeby zostać Matką Chrzestną, dlatego zalozylam ten nowy wątek. Piszcie na mój email daria19833@onet.pl pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Przepraszam za błędy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy ja dorze rozumiem, że chcesz zostać matka chrzestna dla zupełnie obcego dziecka???
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak. Dla mnie nie ma znaczenia czy to obce osoby czy nie. Jeśli można w ten sposób pomóc to dlaczego nie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sorry, ale nie powierzyłabym dziecka jakieś obcej kobiecie. Przecież przez taki chrzest staniesz się poniekąd częścią życia tego dziecka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wiadomo, ze wcześniej bym musiała poznać się z tą rodziną
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wcześniej tzn kiedy? Po teście z 2 kreskami czy podczas z wizytą w szpitalu jak dziecko się urodzi? Jedno spotkanie? 5? 10? Z rodzicami dziecka? Dziadkami? Ciotkami itd? Jak sobie to niby wyobrażasz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To chyba jakiś żart.......... ??!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie, absolutnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wybór auta :) (84 odpowiedzi)

Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :) wszystkie auta diesel,...

alergolog swissmed lub luxmed (15 odpowiedzi)

Dziewczyny mozecie polecić lekarza z ww placowek.

JAKI KURIER NAJTAŃSZY - prywatna przesyłka? (27 odpowiedzi)

Dziewczyny zamówiłam fajny fotel na allegro, przyjechał kurierem - duże to i niestandardowe. Tak...

do góry