Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Janusz clean a nie Maxclean wątek zamknięty Strasznie slabo wykonana usluga, tani sprzet i najtansza chemia
~Xavery
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 marca 2017

Super uslugi I firma wątek zamknięty Zdecydowalam sie na wystwienie pozytywnej opini, gdyz jestem bardzo...
~Jagoda
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 lutego 2016

Szybko i solidnie wątek zamknięty jestem zadowolona z dywanu jak nowa .Szybko i solidnie Na prawde polecam i...
~Anita
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 lutego 2016

czyszczenie dywanów wątek zamknięty Polecam usługi Maxclean, jestem bardzo zadowolony z czyszczenia. Pracownicy...
~Dawid
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 13 marca 2015

Nowy wymiar czystości. Polecam serdecznie wątek zamknięty Nie ma takiej plamy, której nie udało by się tej firmie wyczyścić! Do tego...
~Zadowolony Klient
-

dodano: 12 marca 2015

Sprawdz, a bedziesz zadowolony wątek zamknięty Usluga z jakiej skorzystalem to czyszczenie tapicerki w samochodzie. Mam male...
~Franciszek
-

swietna usluga wątek zamknięty Bardzo dobra usluga polecam,wykladzina wyglada Jak nowa,
~Katarzyna
-

Skorzystaj z ich uslug!!! wątek zamknięty Jestem kobieta, ktora wymaga duzo od siebie jak i rowniez od innych. O firmie...
~Danka
-

dodano: 3 marca 2015

Zaskoczenie i koszty wątek zamknięty W ramach zawartej umowy firma zrealizowała: - czyszczenie dywanów i...
~Magdalena
-

dodano: 2 marca 2015

profesjonalna usluga - polecam wątek zamknięty Firme znalazlam dzieki ulotce,po skontaktowaniu sie z biurem maxclean...
~Kinga Chojnacka
-

dodano: 25 lutego 2015

Solidna firma ! wątek zamknięty Usługi świadczone przez firmę Maxclean są na najwyższym poziomie. Efekty...
~Paweł z Gdyni
-

dodano: 23 lutego 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry