Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
szkolajazdy wątek zamknięty Moim zdaniem najlepsza szkoła w Gdańsku, nie mogłem lepiej trafić, podczas...
~nika
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 lutego 2014

Polecam wątek zamknięty jestem byłą kursantką tej szkoły i jestem bardzo zadowolona z efektów....
~Honorata
-

dodano: 22 stycznia 2014

świetna szkoła jazdy wątek zamknięty Rewelacja, bez wiekszego problemu a przede wszystkim bez stresu zdałam...
~Monika
-

dodano: 8 stycznia 2014

polecam wątek zamknięty Szkoła do której warto uczęszczać, mają przystępne ceny, doświadczonych...
~Asia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 27 września 2013

Polecam wątek zamknięty Poziom nauczania bardzo wysoki, profesjonalnie przygotowano mnie do egzaminu,...
~Paula
-

dodano: 27 sierpnia 2013

polecam wątek zamknięty Wspaniała szkoła, która stawia na dobrą atmosferę i niwelowanie stresu...
~D@wid
-

dodano: 23 lipca 2013

dziękuję... wątek zamknięty Chciałam podziękowac za cierpliwośc i wyrozumiałośc.Wspaniała kadra,mili i...
~Ania
-

dodano: 16 listopada 2012

Polecam wątek zamknięty Robiłem w tym ośrodku prawko na motor - Rewelacja !!!!!!!!!!! Miałem jazdy z...
~Timi
-

dodano: 30 października 2012

Pan Wielgus wątek zamknięty Odradzam jezdzic z Wielgusem, nie ma on pojecia nawet o polowie rzeczy ktore...
~Led
4

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 3 stycznia 2012

Ania - opinia wątek zamknięty Ja akurat jeżdziłam z panem Arturem Wielgusem i mam inne zdanie na temat jego...
~Ania
-

dodano: 31 stycznia 2012

Super! wątek zamknięty Po trzech niezdanych egzaminach polecono mi Artura! Jestem w 100% zadowolona....
~Agnieszka
-

dodano: 7 grudnia 2011

THE BEST OF THE BEST wątek zamknięty Jako osoba mająca pewne doświadczenie a konkretnie kat.A B C podczas kursu...
~pat
-

dodano: 6 listopada 2011

.... wątek zamknięty Witam... Moja nauka jazdy w Maxel rozpoczełam w 2011 na kat.C później...
~Monia
-

dodano: 19 października 2011

Polecam:) wątek zamknięty Kurs teoretyczny spoko, co do kursu praktycznego też nie mam żadnych...
~Ewa
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2011

UWAGA !!! wątek zamknięty Witam Wszystkich!Moja nauka w Maxelu rozpoczela sie w 2010 r. na kat. c. u...
~steven134
-

dodano: 3 kwietnia 2011

POLECAM !!!!! wątek zamknięty W piątek zdałem egzamin na cat. C+E za pierwszym razem. Polecam ten ośrodek a...
~Grzegorz
1

dodano: 9 kwietnia 2009

Profesjonalizm wątek zamknięty Jestem posiadaczem prawa jazdy z kategoriami A, B, C a obecnie po zdanym...
~Kamil
-

dodano: 30 marca 2011

Polecam wątek zamknięty Bardzo fajny ośrodek, mili instruktorzy, dobrze przekazujący wiedze ....
~Adam
-

dodano: 16 stycznia 2011

POLECAM !!! wątek zamknięty Polecam wszystkim tą szkołę. Pełen profesjonalizm. Bardzo dobrze prowadzone...
~Mateusz
-

dodano: 11 grudnia 2010

...::::::... wątek zamknięty W przeciągu roku zrobiłem w tej szkole 2 kategorie B,C:)Co prawda zdałem za...
~Krzychu Xwordew
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 12 października 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
54

48

wątków

do góry