Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Żaneta - opinia wątek zamknięty Jestem zachwycona tym miejscem. Polecam ten sklep każdej puszystej Pani....
~Żaneta
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 25 maja 2015

Sonia - opinia wątek zamknięty Trafiłam do tego sklepu zupełnie przypadkiem, ale już teraz wiem, że zostanę...
~Sonia
-

dodano: 7 maja 2015

EMatkowska - opinia wątek zamknięty Serdecznie polecam. Pełen profesjonalizm od początku do końca. Można liczyć...
~EMatkowska
-

dodano: 15 kwietnia 2015

DariaM - opinia wątek zamknięty Jestem mile zaskoczona bogatą ofertą sklepu b-maxi. Każda puszysta Pani na...
~DariaM
-

dodano: 10 kwietnia 2015

Angelika Jankowska - opinia wątek zamknięty Ten sklep ma ode mnie solidną "piątkę". Jestem stała klientką od bardzo dawna...
~Angelika Jankowska
-

dodano: 2 kwietnia 2015

Liliana - opinia wątek zamknięty Korzystałam tylko raz, ale jestem bardzo zadowolona. Na pewno będę częściej...
~Liliana
-

dodano: 9 marca 2015

Maria - opinia wątek zamknięty Polecam! Dobry dojazd do sklepu, ceny w porządku, bardzo miła i pomocna Pani,...
~Maria
-

dodano: 2 marca 2015

Zuza - opinia wątek zamknięty Bardzo ciekawa propozycja dla pań noszących większe rozmiary. Jestem...
~Zuza
-

dodano: 13 lutego 2015

Ann - opinia wątek zamknięty Jestem młodą, puszystą dziewczyną, która zawsze miała problem ze znalezieniem...
~Ann
-

dodano: 11 lutego 2015

Emi - opinia wątek zamknięty Sklep, który spełnił wszystkie moje oczekiwania. Wreszcie znalazłam to, czego...
~Emi
-

dodano: 9 lutego 2015

Na szóstkę :) wątek zamknięty Nie widzę tutaj żadnych minusów ani niedociągnięć. Jedno z niewielu miejsc, w...
~Daria
-

dodano: 3 lutego 2015

polecam maxi plus! wątek zamknięty Dużo dobrego słyszałam o tym sklepie od znajomych i dużo dobrych opinii...
~Cecylia
-

dodano: 2 lutego 2015

Na PLUS! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam do tego sklepu. Jestem osobą młodą i...
~Agatta
-

dodano: 29 stycznia 2015

Piątka ode mnie! wątek zamknięty Mocna piątka dla tego sklepu. Jestem bardzo zadowolona, że tam trafiłam....
~BeataC.
-

dodano: 26 stycznia 2015

Maxi-Plus wątek zamknięty Znalazłam tutaj dla siebie dużo ładnych ciuszków w rozsądnych cenach. Wielkim...
~Zuzanna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 10 lipca 2014

Ania - opinia wątek zamknięty Bardzo fajny i przytulny sklepik. Duży wybór i miła obsługa. Nierzadko towar...
~Ania
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 9 stycznia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry