Widok
Maxi micro - gdzie kupić?
Przymierzam się do zakupu hulajnogi maxi micro dla 5,5letniego dziecka. Wszędzie ceny ok 530zł. Używanych nie ma (śledzę ogłoszenia).
Ktoś podsunął mi pomysł, żeby kupić ze sklepu w Niemczech.
Hulajnoga kosztuje tam 80 euro (dają 5euro zniżki za newsletter), do tego wysyłka do Polski 12 euro, czyli hulajnoga za 92 euro = prawie 400zł (ponad 100zł różnicy w cenie).
Czy korzystałyście kiedyś ze sklepów w innych krajach? Zastanawiam się co będzie, jeśli coś się zepsuje (gwarancja itp.).
A może dla 5,5-latka lepsza będzie inna hulajnoga??
Ktoś podsunął mi pomysł, żeby kupić ze sklepu w Niemczech.
Hulajnoga kosztuje tam 80 euro (dają 5euro zniżki za newsletter), do tego wysyłka do Polski 12 euro, czyli hulajnoga za 92 euro = prawie 400zł (ponad 100zł różnicy w cenie).
Czy korzystałyście kiedyś ze sklepów w innych krajach? Zastanawiam się co będzie, jeśli coś się zepsuje (gwarancja itp.).
A może dla 5,5-latka lepsza będzie inna hulajnoga??
Ja kupuję z Niemiec mieszkam w Norwegii nigdy srzedawcy na ebayu czy sklepy problemów nie robili z ewentualnym zwrotem .Do tej pory nic nam się nie zepsuło jeżeli chodzi o gwarancje ,mój syn ma tablet kupiony poza Norwegia i dodatkowo placilam za gwarancję jak by się tutaj popsuł to gwarancja tutaj to obejmie .Jedyna rada zapytaj sprzedawcy .Napisz maila w naszym przypadku zawsze szybko odpisywali .A micro maxi dobra jest dla 5 latka .Mój syn ma w Polsce taka a jezdzil na niej prawie 2 lata temu majac wowczas ok 4 lat jest stabilna , natomiast tutaj jeździ na micro dwukołowej starszego brata chociaż wiekowo tez od 5 lat i tez na niej daje rade chociaż ona ciężka jak diabli ale ona jest do 100 kg wiec musi być mocniejsza .
5,5 latek jest już za duży na taką hulajnogę.Moja córka jeździła na niej do 6 roku życia później przesiadła się na taką z Decathlonu.
Z doświadczenia wiem,że Maxi Micro nie uczą zachowywać równowagi i później było trudno mojej córce nauczyć się jeździć na rowerze bez bocznych kółek.
Hulajnoga jest świetna,ale drugi raz nie kupiłabym jej.
Z doświadczenia wiem,że Maxi Micro nie uczą zachowywać równowagi i później było trudno mojej córce nauczyć się jeździć na rowerze bez bocznych kółek.
Hulajnoga jest świetna,ale drugi raz nie kupiłabym jej.
Majka, no to mi namieszałaś. A poważnie, to zaczęłam się zastanawiać, czy to dobry wybór.
Podobno w Sopocie jest sklep, gdzie można obejrzeć maxi micro na żywo.
Ten sklep, o którym na początku pisałam to
http://3s-sports.de/
Podobno w Sopocie jest sklep, gdzie można obejrzeć maxi micro na żywo.
Ten sklep, o którym na początku pisałam to
http://3s-sports.de/
Autorka wątku zapytała tylko czy korzystnym będzie zakup hulajnogi Maxi Micro w zagranicznym sklepie internetowym.Nikt chyba nie zakłada nauki jazdy na rowerze przy pomocy hulajnogi.
Co do Maxi Micro to polecam,nie wiem dlaczego nie nadaje się dla 5 latki,gabarytowo na upartego nawet ja mogę jeździć jest do 50 kg i ma regulowaną dł.kierownicy.Moja córka jakoś nie ma problemu z jazdą na hulajnodze na dwóch kołach ,zamienjają się czasami z koleżanką i żadna nie płacze.
Co do Maxi Micro to polecam,nie wiem dlaczego nie nadaje się dla 5 latki,gabarytowo na upartego nawet ja mogę jeździć jest do 50 kg i ma regulowaną dł.kierownicy.Moja córka jakoś nie ma problemu z jazdą na hulajnodze na dwóch kołach ,zamienjają się czasami z koleżanką i żadna nie płacze.
Ja w zeszłym roku kupiłam Maxi Micro na http://www.sportmall.pl - czeski sklep. Były w promocji plus zniżka za newsletter - zamówiłam kuriera za pobraniem i w dwa dni była. Wyszło ponad 100 zl taniej niż w polskich sklepach :) Szybko się rozeszły ale potem koleżanka tez " upolowala" w promocji:)