Widok

Mayday 2

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Mayday 2.
Zapraszamy na jedną z najbardziej lubianych i najśmieszniejszych fars w historii teatru - Mayday 2 autorstwa Raya Cooneya. Ta ponadczasowa komedia nieprzerwanie bawi ludzi na całym świecie od ponad trzydziestu lat. Na emocjonującą przejażdżkę w wykonaniu Bałtyckiego Teatru Różnorodności zapraszamy już na początku lipca!

John Leonard Smith jest bardzo zajętym ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mayday 2

[lead]Zapraszamy na jedną z najbardziej lubianych i najśmieszniejszych fars w historii teatru - Mayday 2 autorstwa Raya Cooneya. Ta ponadczasowa komedia nieprzerwanie bawi ludzi na całym świecie od ponad trzydziestu lat. Na emocjonującą przejażdżkę w wykonaniu Bałtyckiego Teatru Różnorodności zapraszamy już na początku lipca![/lead] John Leonard Smith jest bardzo zajętym ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoda pieniędzy na wsparcie autopromocji reżysera

Naprawdę ciężko to się oglądało, jeśli ktokolwiek zdecydujecie na ten spektakl to w przerwie jest ostatnia szansa na opuszczenie tego cyrku. Żarty są zwyczajnie słabe i na bardzo niskim poziomie, próżno się doszukiwać chodź kszty farsy próbowałem. nawet słaby kabaret nie będzie męczyć jak to. No i na sam koniec prośba o like, z całym szacunkiem ale trąci tanią rozrywką. Nie spotykane w tych czasach. Lot samolotem jest ciekawszy.

Poziom słabego kabaretu

Mayday to klasyka, a w reżyserii Pana Podsiadły to ciężkostrawny, przydługi skecz. Ogląda się to z zażenowaniem i życzeniem, aby już się skończyło. Żarty na prymitywnym poziomie.

Kiepski

Jeśli podobała ci się część pierwsza to niestety ale ten spektakl cię rozczaruje. Zamiast zabawnych żartów i historii podczas której czekasz kiedy w końcu Johnowi zabraknie wymówek masz tutaj totalny chaos, żarty są wciśnięte na siłę i czekasz tylko aż przedstawienie się skończy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Byłam wczoraj na spektaklu w Wiczlinie i super się bawiłam! Szczególne brawa należą się młodym aktorom grającym Viki i Gawina - jako jedyni niesamowicie naturalni i swobodni na scenie, bez zbędnych popisów, aż miło było patrzeć. Pozdrowienia dla całego zespołu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

może grał niedosłyszącego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wszystko ok tylko dlaczego aktorzy tak krzyczeli, nie wszyscy, ale szczególnie jeden nie mówił tylko krzyczał od tego krzyku rozbolała mnie głowa.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wspaniały spektakl

"Wow! Spektakl, który widziałem, był absolutnie niesamowity! Aktorzy przekazali swoje role z pasją i zaangażowaniem, zapewniając nam niezapomniane doświadczenie teatralne. Ich umiejętności aktorskie, emocjonalna głębia i perfekcyjne wykonanie sprawiły, że każda scena była jak magiczny obraz.

Dla całej wspaniałej obsady chciałbym przekazać najlepsze życzenia! Wasze występy były inspirujące, a wasza praca niezwykła. Dziękuję za to, że podzieliliście się swoim talentem i przynieśliście radość publiczności. Życzę Wam wielu sukcesów, nowych wspaniałych ról i dalszego rozwoju artystycznego. Brawo dla was wszystkich!"

Mam nadzieję, że aktorzy będą zachwyceni tym miłym komentarzem i życzeniami!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dużo śmiechu i dobrej zabawy. Szczególne uznanie dla Wicki i Stanleya :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Fajne...

Fajne, dużo śmiechu, dobra gra aktorska...tego byłam pewna po poprzednich dziełach:) tylko ciut za dlugie...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mayday 2

[lead]Zapraszamy na jedną z najbardziej lubianych i najśmieszniejszych fars w historii teatru - Mayday 2 autorstwa Raya Cooneya. Ta ponadczasowa komedia nieprzerwanie bawi ludzi na całym świecie od ponad trzydziestu lat. Na emocjonującą przejażdżkę w wykonaniu Bałtyckiego Teatru Różnorodności zapraszamy już na początku lipca![/lead] John Leonard Smith jest bardzo zajętym ...
Przejdź do spektaklu.
do góry