Widok

Mayoral- gdzie kupujecie ubranka?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
U mnie w mieście zlikwidowano sklep firmy Mayoral i zastanawiam sie gdzie są jeszcze sklepy stacjonarne?
Jest kilka sklepów internetowych ale mimo, że już listopad kolekcja zimowa 2012/2013 jest w nich niedostepna.
Czy macie jakieś swoje miejsce gdzie można dostac kolekcję jesien-zima 2012/2013??
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Akpolu sprzedają Mayoral-a
też widziałam ostatnio sporo Mayoral'a we Wrzeszczu w Akpolu
Busko Zdrój maja Mayoral , maja tez sprzedaz internetowa wiec jesli ktos jest z daleka a chcialby kupic ciuszki tej firmy to polecam http://www.guliwerkids.pl/mayoral/
auchan rumia jest sklep firmowy
nowy butik Marajo - z ubrankami dziecięcymi w Gdańsku w alfa centrum marki Mayoral, w sobotę byłam na otwarciu, duży wybór ubranek :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
na Kartuskiej w sklepie stokrotkaibratek

Trafiłam w sieci na sklep z ubrankami Mayoral http://www.hoplik.pl/firm-zul-1436364354-Mayoral.html w super cenach. Nie ma to jak kupić w tradycyjnym sklepie ale niestety mayoral nie jest popularny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mayoral, nie należy do tanich sklepów. Jeansy dla dziewczynki na 3 latka za 156zł to barbarzyństwo ;-) W Next za tą cenę wyjdą dwie pary a jakościowo wychodzą tak samo. Mayoral natomiast ma cudne zimowe dwustronne kurtki i komplety czapka/szalik/rekawiczki.

Sopot - Dom Handlowy Monte oraz galeria Riviera Gdynia
Ale polecam bardzo miłe panie w Sopocie , które proponują również sporo promocyjnych rzeczy

Spodnie mają wyjątkowo wąskie nogawki. Mimo że mała jest bardzo szczupła, to wszystkie spodenki, getry są ciasne.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry