Widok

Mazda MX-3

MX-3, którego europejska premiera odbyła się w marcu 1991 roku, powstało na bazie 323F (płyta podłogowa, wyposażenie wnętrza). Zresztą początek lat '90 był dla stylistów Mazdy wyjątkowo udanym - powstały wtedy sedan 121, MX-5, 323F czy w końcu MX-3. Prawdziwe coupe o zacięciu sportowym tworzy jego 'serce'. Specjalnie dla MX-3 opracowano jednostkę o unikatowej konstrukcji: 24-zaworowy, ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

szukam, szukam, szukam

posiadam mx-3 v6 z 96roku. szukam lamp typu lexus. możecie polecic mi jakis sklep tuningowy? pozdrawiam.

mazda mx 3!

CZEŚĆ WIDZĘ ŻE Z INSTRUKCJĄ OPISEM W JĘZYKU POLSKIM MAM PROBLEMY NIE TYLKO JA!
JEŻELI KTOS NAMIERZYŁ COŚ TO PROSZĘ O INFORMACJĘ!

POZDRAWIAM ANDRZEJ

szukam nr silnika do mazdy 626 r.1992

Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie sa numery silnika w mazdzie 626 rok 1992. nr. gg 8850210

kupię mx3

kupię mazdę 1.6 chętnie z instalacją gazową.... i w czarnym kolorze
oferty proszę kierowac na e-mail madzia_rudzielec@gazeta.pl

PIEPRZYSZ

PO CO KUPUJESZ JAPOŃCA JAK CIE NIESTAĆ
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

CZERWONA TO BAJER .
CO DO INSTRUKCJI I LAMP LEXUS TO WIELKI PROBLEM

lampy lexus

Lampy typu lexus sa na allegro - ceny 750 za komplet i 520 komplet. tanie i naprawde ladne

mx-3 1.8 V6

SUPER AUTKO JESLI JEST W DOBRYM STANIE TECNICZNYM, NAPRAWDE ROBI WRAZENIE ! MOJA CZERWONA MADZIA JEST JUZ WRAKIM,AZ DZIW ZE JESZCZE JEZDZ I:)

/MX-3 v6

Ale spoko moje następne autko to tez będzie Mx-3, oczywiście V6 he.. Ale tym razem postaram się kupic czarne i bez LPG bo obecnie mam same problemy z instalacją gazową w mojej madzi mx-3. Nie spomne juz o spalaniu, az wstyt sie przyznac... Mozecie wierzyc, lub nie 22 litry gazu na 100km. mam nadzieje, ze spowodowane jest to uszkodzeniem uszczelki pod głowicą na której jeżdze od miesiąca, lub padł mi przepływomierz. W przyszły weekend wymieniam uszczelkę dam znać czy poprawi sie spalanie gazu. Mechanik twierdzi ze to niby jakis czujnik gazu powoduje tak duze spalanie... Okaże się niebawem. pozdro dla posiadaczy Mx-3

Cudeńko

Mam Mazde mx-3 od 1997 non stop ta sama i nie sprzedam je j;) naprawde sie nie psuje. osiagi podawane sa rozne i raczej znacznie lepsze od tych podanych na tej stronie!!! nie wiem skad bierze sie roznica ok 1 s w przyspieszeniu i 20km/h w predkosci max. w danych servisowych sa dokladniejsze dane. wiem ze sa rozne wersje oprogramowania komputera ale to nie tlumaczy tej roznicy. z mx-3 moze jedynie rx-8 konkurowac ;)

Kuba

Mam mx-3 od 10 lat!!! i zamienie jedynie na rx-8. Jestem bardzo zadowolony! Mam o tyle latwiejsza sprawe ze mieszkam przy granicy zachodniej a w Niemczech salony i serwisy Mazdy sa co 40 km. A jesli cos wymieniac to najlepiej na oryginaly, mozna wtedy jezdzic tym autkiem dziesiatki lat nic nie wymieniajac...

Łukasz

Od miesiąca jestem dumnym właścicielem mazdy MX-3 :-) Czytam wasze opinie, nie którzypiszą że mają problem z zakupieniem części, np. lampy typu lexus - jeżeli chcesz takie lampy z 12 miesięczną gwarancją nówki pisz śmiało -podam Ci namiary na faceta który w 7 dni sprowadzi je dla Ciebie.. fotki mojej mazdy mogę zainteresowanym przesłać. Tuningujcie MX-3! onasię o to prosi :)

mazda 323

nie moge znalesc nr silnika mazda 323 rok 92.moze ktos mi pomoc??? moje gg 6523816

szkoda mi

szkoda mi jest ze sa tu tyle mazd a nie ma nic o 323f :( troszke jest nie ktorym przykro Niech zyja Mazdy i niech ich bedzie duzo wiecej niz ich jest Sam posiadam Mazde 323f Mam nadzieje ze tez bedzie miala Mazda 323f w bazie modeli swoje miejsce POZDRO

cx=?

czy ktos wie jaki wspolczynnik oporu powietrza posiada mazda mx3?

mx-3 cudo; )

Kupilem moja mazde ponad 3 miesiace i jestem zadowolony. Rocznik 95r. silnik 1,6 chodzi jak rakieta :) Autko sprowadzilem z niemiec, stan bardzo dobry. Jak do tej pory wymienilem tarcze i klocki z tylu, olej, filtr oleju i to chyba wszystko. Szykuje mi sie wymiana tlumika koncowego bo glosno chodzi ale z tego co wyczytalem to mazdy tak maja, no a moja ma juz 11 lat. Mam 180 cm wzrostu, mieszcze sie w aucie lecz lusterko wewnetrze lekko mi ogranicza widocznosc. W koncu to japonski samochod zaprojektowany pewnie przez azjatow ;) Wielkie plusy, zalety to wyprzedzanie wystarczy redukcja i siuuuuu, swietnie trzyma sie drogi, wchodzi w zakrety jak po szynach. Wspomaganie kierownicy, ABS, elektryka bardzo umilaja jazde. Na poczatku przeszkadzalo mi sztywne, twarde zawieszenie. Ogolnie autko oceniam na bardzo dobrze ;)

Super autko!

Polecam wszystkim emiksa :) Super sie prezentuje i bardzo fajnie sie nim jeździ. Mam pytanie do posiadaczy tej mazdy: Czy wam też cieżko chodzi pedał gazu? bo mi cos ciężkawo... Jeśli macie czas plis odpiszcie na maila. A co do książki po polski to tez nigdzie niemoge dostać... Pozdrawiam posiadaczy mx-3

Mx-3

Kupiłam mazdę mx-3 w październiku 2006 r., sprowadziłam ją z niemiec, V6, ma jedną wadę: strasznie szybko jeździ ;), poza tym bez zarzutu, jak na silnik 1,8 nie pali aż tak dużo,a no i bardzo ważne mam namiar na osobę która ma na placu średnio ok 10 takich mazd, więc z częściami nie ma problemu.Śmiga się nią pięknie i nie ma ich jeszcze tak strasznie dużo :).Ale fajne jest jak spotka się gdzies taki model od razu uśmiech na twarzach właśnicieli i wymiana zdań, namiarów itp:). Pozdrawiam szczęśliwych posiadaczy MX-3
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

mx-3

Jestem szczęśliwą posiadaczką mazdy mx-3 od wrzesnia 2006 r., i chociaż auto jest z 1993 r. świetnie się trzyma. silniczek V6 pięknie mruczy.Jezeli ktos wie jak zdobyć instrukcję obsługi w języku polskim to proszę o namiary: wampirek7k@wp.pl
Pozdrawiam

Części

Mam namiary na gościa, u którego na placu stoi kilka mx-3, sama u niego kupuję częsci, więc mogę polecić...:)
wampirek7k@wp.pl