Widok

Mazda MX-3

MX-3, którego europejska premiera odbyła się w marcu 1991 roku, powstało na bazie 323F (płyta podłogowa, wyposażenie wnętrza). Zresztą początek lat '90 był dla stylistów Mazdy wyjątkowo udanym - powstały wtedy sedan 121, MX-5, 323F czy w końcu MX-3. Prawdziwe coupe o zacięciu sportowym tworzy jego 'serce'. Specjalnie dla MX-3 opracowano jednostkę o unikatowej konstrukcji: 24-zaworowy, ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

MAZDA MX 3 1.6 16V 93 ROK

WITAJ MAM PROBLEM POTRZEBUJE PRZEDNIEJ PRAWEJ LAMPY DO MX3 JESLI MOZESZ TO PRZYSLIJ MI JAKAS STRONKE Z CZESCIAMI LUB KONTAKT DO TEGO GOSCIA! MOJ ADRES MEILOWY king76@tlen.pl ewentualnie na gg10292071

to autko dla mnie :D

niee dawno zdalam prawko i jezdzilam wieloma samochodamitj. vectra a ,vectra b, bmw e30,bmw e36, omega ...noi wkoncu mazda mx3 :D kazdym z tych samochodow jezdzilo mi sie dobrze leczz najlepiej w mazdzie...:D:D jest taka malutka a zbiera sie ladnie :D a szczegolnie ze jesst ona 1.8 :p pali malo a wyrywa ja z miejsca:D:D po prostu coz tu ukrywac jest to auto specjalnie dla mnie heh .. niestety niee jest to moje autko tylko kolegi ale zbieram hajsik i wybywam do niemiec wlasnie po mazde mx3... niee ma co zachochalam sie w niej :D hehe :)))

Madzia MX 3 1,8 16 V/97 super !!!!!!

Sprowadziłem sobie to autko 2 lata temu jedynie co naprawiałem to modół od zapłonu (ale podobno to wada tej serii) i łożysko.Jazda tym samochodem to poezja. Moja żona napoczątku nażekała ze niska niewygodan itd teraz jak siada za kółkiem to niechce słyszeć o innym samochodzie. Moja madzia ma 140 KM faktem ze są problemy z instrukcją pl ale poco instrukcja jak praktycznie nie trzeba w niej nic robić .Wszystkim gorocą polecam to świetne auto i daje wiele satysfakcji.

pytanie

jestem zainteresowany kupnem mazdy mx3 ale z uszkodonym silnikiem v6 czy z innych mazd mozna podpasowac silnik?

Witaj! Podasz mi namiary na gościa który by mi do mx 3 załatwił tylne lampy Lexus?? Pozdraiwma

hej pozdrawiam wszystkich posiadaczy mazdy ja mam 323f z 93 roku i mam mały problemik cos złego dzieje sie z temp silnika mam nowa pompe wody termostat czujnik temperatury a nowa uszczelke pod głowica a jednak jak mocniej przycisne w pedał to strzałka od temp zamyka zegar nie mam pojecia co jest nie tak auto ma moc jezdzi pieknie jest szybkie tylko ta temp nie daje mi spokoju aha no i na postoju jest wszystko normalnie skazówka na półowie nawet nie drgnie dalej.im szybciej jade tym wieksza temperatura.czy ktos moze mi pomóc błagam prosze o kontakt to moje gg:6369358 albo na mail misiek19871_87@o2.pl niech ktos mi pomoze prosze

Mazda

Super autko dobrze trzyma się drogi w dodatku dynamiczne i za dużo także nie pali jak na lata 91"-95"

Pytanko

Generalnie zastanawiam się nad kupnem mazdy mx-3 bardzo ładne autko bo wkońcu japońskie ,ale mam tez do wyboru hondę crx .czekam na wasze opinie co byście wybrali ???

super autko a zwlaszcza do tuningu

rewelacyjny samochodzik do tuningu jak i do szybkiej jazdy po miescie

sprzedam mx-3

Rumia, ul. Grunwaldzka 45
mx-3 1996, 1.6 benzine

Madzia

Witam serdecznie mam mazde od grudnia 2007... ale jak narazie same plusy widzę w niej :) ale chciałbym kupić lampy lexus carbon do niej ale nie dam 750 zł... jak ktoś by miał używane to proszę o kontakt... urwis7@wp.pl

Madzia.... ;)

czesc! osobiscie jeszcze nie jestem posiadaczem tego cacuszka lae moze juz na dniach...:) obserwuje allegro juz od dlozszego czasu i widze ze jek na te roczniki to trzymaja sie ceny;> ale podobno sa warte ;) ja jak narazie moge oceniac tylko wyglad i oceniam go na 6 ;)
ale powiem ze przeczytalem wszystkie wasze komentaze i troche mnie przestraszyliscie....;( naprawde tak ciezko jest z cenami do tego autka;(( pozarawiam wszystkie MX3
(zwlaszcza czarne ;** ) i ich kierowcow;D Maciek

Import Mazd

witam kupie lampy do przodu do mazdy MX-3 zderzak lub sprzedam mazde z silnikiem 1,8 136KM piekna na alufeldze 16 przywieziona po tuningu z Holandii moje gg 7033123 pisac jestem zawsze na niedostepnym

Import Mazd

witam kupie lampy do przodu do mazdy MX-3 zderzak lub sprzedam mazde z silnikiem 1,8 136KM piekna na alufeldze 16 przywieziona po tuningu z Holandii moje gg 7033123 pisac jestem zawsze na niedostepnym

kupie MX3

Jestem zinteresowany kupnem MAZDY MX3 rok:1997/1998,
poj. 1.8,
kolor:czerwona,czarna lub srebrna :]

spżedam mazdę mx3

czarna pperłowa mazda mx3, rok 1997 wersja europejska, silnik 1,6 benzyna, elektruka szyby, szyberdach, centralny zamek, stan dobry, alufelgi

czesci do mazdy mx3

witam jesli ktos ma czesci do mazdy mx3 to prosze odpisac a to sa potrzebne czesci;;; maska, lampy przednie, szyba przednia, oslona do filtra powietrza, oraz zaslepka do poduszki powietrznej od pasarzera jest to pilne

sprzedam mazde mx-3

Witam!! Mam do sprzedania mazde mx-3, 1996 rok, 1.6 16v, 174 tys. kilometrów przejechane, instalacja gazowa, zielony metalik, welurowa tapicerka. Prosze swoje pytania kierować pod numer telkefonu:607612485

sprzedam mazde mx-3

Witam!! Mam do sprzedania mazde mx-3, 1996 rok, 1.6 16v, 174 tys. kilometrów przejechane, instalacja gazowa, zielony metalik, welurowa tapicerka. Prosze swoje pytania kierować pod numer telkefonu:607612485

Części

Mam namiary na gościa, u którego na placu stoi kilka mx-3, sama u niego kupuję częsci, więc mogę polecić...:)
wampirek7k@wp.pl