Meble Stefański

Meble kuchenne Aranżacja wnętrz Zabudowy, meble na wymiar

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Firma wykonanie mebli na wymiar wątek zamknięty Brak profesjonalizmu. Po zgłoszeniu przychodzi pani za wstępne oględziny i...
~Stanisław
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2019

Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty KoszmArna firma.Duza cena,wykonanie okropne.Nie można się dogadać z...
~Gosia
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 listopada 2018

Polecam wątek zamknięty Jakosc wykonania, podejscie do klient, szybki czas realizacji na najwyzszym...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2018

Żenujący brak profesjonalizmu i nieuczciwość. wątek zamknięty W kuchni, w której wszystkie elementy były zakupione w firmie Meble...
~Kasia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2018

Nic dodać nic ujac wątek zamknięty Nie wiedziałem dokładnie czego potrzebuje od swojej nowej kuchni. Zaufałem...
~Michał
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 listopada 2017

Nie polecam! wątek zamknięty Firma nierzetelna, nie szanująca klienta. Zapłaciłam za projekt swojej...
~Alicja
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 października 2017

Profesjonalizm w każdym calu! wątek zamknięty Polecam firmę jak tylko mogę. Od pomiaru, poprzez projekt, realizację i...
~Rafał
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 maja 2017

Polecam! wątek zamknięty Z firmą "Stefański" wykonywałam meble na wymiar do kuchni oraz do łazienki....
~Alicja
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 maja 2017

Cieszę się ,że istnieją jeszcze takie firmy :) wątek zamknięty Pełen profesjonalizm z wielkim uśmiechem. Projektantka jest tak pozytywną...
~fifi
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2017

Meble i aranżacja wątek zamknięty Meble wykonane zgodnie z projektem. Jestem bardzo zadowolony z efektu...
~Toma
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 lutego 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry