Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Firma wykonanie mebli na wymiar wątek zamknięty Brak profesjonalizmu. Po zgłoszeniu przychodzi pani za wstępne oględziny i...
~Stanisław
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2019

Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty KoszmArna firma.Duza cena,wykonanie okropne.Nie można się dogadać z...
~Gosia
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 listopada 2018

Polecam wątek zamknięty Jakosc wykonania, podejscie do klient, szybki czas realizacji na najwyzszym...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2018

Żenujący brak profesjonalizmu i nieuczciwość. wątek zamknięty W kuchni, w której wszystkie elementy były zakupione w firmie Meble...
~Kasia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2018

Nic dodać nic ujac wątek zamknięty Nie wiedziałem dokładnie czego potrzebuje od swojej nowej kuchni. Zaufałem...
~Michał
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 listopada 2017

Nie polecam! wątek zamknięty Firma nierzetelna, nie szanująca klienta. Zapłaciłam za projekt swojej...
~Alicja
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 października 2017

Profesjonalizm w każdym calu! wątek zamknięty Polecam firmę jak tylko mogę. Od pomiaru, poprzez projekt, realizację i...
~Rafał
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 maja 2017

Polecam! wątek zamknięty Z firmą "Stefański" wykonywałam meble na wymiar do kuchni oraz do łazienki....
~Alicja
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 maja 2017

Cieszę się ,że istnieją jeszcze takie firmy :) wątek zamknięty Pełen profesjonalizm z wielkim uśmiechem. Projektantka jest tak pozytywną...
~fifi
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2017

Meble i aranżacja wątek zamknięty Meble wykonane zgodnie z projektem. Jestem bardzo zadowolony z efektu...
~Toma
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 lutego 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry