Widok

Meble do salonu

Poszukuję dobrej i sprawdzonej firmy produkującej solidne meble. Wybieram się do Kieleckiej Fabryki Mebli za kilka dni, bo wpadło mi kilka rzeczy w oko. Czy ktoś może mi polecić coś jeszcze? Ikea i inne takie odpadają!!! Potrzebuję solidnych mebli!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wiesz co ja kupuje w kieleckiej i uwazam ze te meble sa solidne

Tez tam kupowałam ;D Ale już mam w całości wyposażone mieszkanie. Mogę tylko powiedzieć, że jakość jest okej i ceny też spoko. Meble ładnie wyglądają i nie przytłaczają wnętrza :)

mnie meble z kieleckiej sluza juz dobre kilka lat i wszystko jest ok

Dzisiaj śmiało można zamówić meble przez internet, czy to fotele, czy kanapy. ;)

Kielecka Fabryka Mebli oferuje meble bardzo dobrej jakości. Mam ich komplet do salonu od 2 lat i naprawdę to była dobra inwestycja.

Obecnie bardzo duży wybór mebli jest online. Jest wiele sklepów ktore mają sklepy stacjonarne ale meble można kupić online jak np. https://www.merkurymarket.pl/ itp. Przeglądanie online jest dużo wygodniejsze i więcej modeli można zobaczyć niż stacjonarnie, wiec moim zdanie to dużo lepsze rozwiązanie. No i na pewno ceny są niższe.

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Gdzie kupić dobre drzwi wewnętrzne ??? (57 odpowiedzi)

Proszę o pomoc !!! W najbliższych dniach muszę zamówić drzwi do mojego nowego domu. Wiem, że...

gdzie kupić rolety (85 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

jaki laptop kupic ? (18 odpowiedzi)

Jaki laptop kupic ? Czy z lombardu np. za 800 zl lenowo . Albo może nowy jakiś za 1300-1600 zl ?...

do góry