Widok

Meble kuchenne od kogo i za ile ?

Witam

W sierpniu odbieram klucze do nowego mieszkania i chciałbym zamówić naprawdę fajną i dobrą jakościowo kuchnię oczywiście w rozsądnej cenie. Nie mam tu na myśli najtańszych mebli tylko takie, które będą służyły wiele wiele lat. Ilość firm oferujących meble kuchenne naprawdę przytłacza ale z doświadczenia wiem, że na palcach jednej ręki można policzyć te warte polecenia. Dlatego proszę o waszą pomoc w znalezieniu takiego wykonawcy, którego możecie polecić z czystym sumieniem. Chciałbym jeszcze nadmienić, że nie interesują mnie wpisy własne firm tylko pozytywne doświadczenia osób, które temat mebli mają za sobą.

Z góry dziękuję za pomoc

Piotr
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli jakaś firma zrobi na tobie pozytywne wrażenie daj znać

piotr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Swoje meble mam już ponad rok i jestem mega zadowolony. Szukając byłem chyba edzie taki charakter ale ostatecznie było warto. Nie jestem zwolennikiem reklamowania firm na forum ale jak podasz maila to prześlę ci namiary mam też zdjęcia sam ocenisz. Jak napisałeś tą firmę mogę polecić z czystym sumieniem.

Jacek
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam. Polecam pana Krzysztofa z Gdyni, robi projekty i montaż mebli. Duże doświadczenie, dobre ceny. Ja jestem zadowolona , robił u mnie kuchnię i garderobę. Ogłasza się na olx, wpisując solidny stolarz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja osobiście zwracałem dużą uwagę oglądając meble w sklepach, jak są wykonane i widać różnicę jak naprawdę się przyjrzeć z bliska. Niestety trzeba pojezdzić. Nie poradzę ci konkretnej firmy ponieważ jeszcze sam nie zamówiłem kuchni.

Pozd
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiem gdzie mieszkasz i w jakim rejonie będziesz szukał stolarza, nie wiem też kogo polecić, ale wiem kogo unikać. Unikać Dawida z Gościcina. To małolat który pobiera zaliczki a potem trzeba mu sądami i komornikami grozić żeby się wywiązał z umowy. Przychodzi wymierzyć kuchnię lub inne rzeczy bierze zaliczkę i znika, jak już uda się go złapać wtedy dowiadujemy się że zamawia gotowce u innych stolarzy po czym przyjeżdża tylko montować oczywiście do wszystkiego dolicza dobrą prowizję. Podobno jak już robi to w miarę dobrze ale niestety dane słowo honoru nie ma u niego najmniejszego znaczenia...dużo by pisać, szkoda nerwów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry