Widok

Meble na wymiar

Poszukuje stolarza ktury zrobi mebelki do pokoiku z szafa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chętnie podejmę się wykonaia, proszę o wymiarry mebla, prześlę wstępną wycenę,
pozdrawiam,
Zbigniew
biuro@moccarte.pl
669 537 666
Witam.
Poproszę o więcej informacji na nasz adres.
Pozdrawiam serdecznie

STALMEB
83-031 Łęgowo
Ul: Rzeczna 46
Nip: 584-25-88-114
Regon: 220975524
Pomorskie

http://www.stalmeb.pl
e-mail: biuro@stalmeb.pl
Telefon:
793-613-213
505-167-273

Numer Gadu-Gadu:22027154
jak zwykle albo stalmeb albo piotrusiek a jezeli chodzi o stalmeb to na stronie waszej buuuuuuuuuuu meble z****i..... hihihihi
Drogi fanie.
Dziekuję za pilne śledzenie naszej cieżkiej pracy.. widze, ze jesteś z niej bardzo zadowolony... i angażujesz sie w promocje firmy..
Jesli dasz namiar bardzo chętnie podeśle jakieś ulotki do dalszej promocji.

Pozrdawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli dasz namiar podeślę słownik ortografii i interpunkcji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Polecam galerie indeco, robią fachowo meble są solidni. http://galeriaindeco.pl/infopages.php?id=6
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
polecam http://www.indecotrojmiasto.pl dziś montowali u mnie szafę, szybko i porządnie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
stal meb- szafki łączone na czarne wkręty buuuuuuuu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
czesc jezeli jeszcze poszukujesz o to namiary bardzo dobrzy solidnie wykonuja tanio i szybko 502 370 032
Jeśli poszukiwania stolarza jeszcze trwają, chętnie się podejmę
http://hebex.tnb.pl
tel.506-042-868
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
madar
Agusia a skąd jest ta ekipa robiąca meble?
Nie polecam firmy StalMeb z Łęgowa. Kuchnię mirobili od września do grudnia, po drodze mnustwo problemów. Fronty które zamówiłam były z złym kolorze, musiałam czekać kolejne 4 tygodnie. Oczywiśnie Panowie nie brali za to odpowiedzialności. Mówiąc,że zlecili to innej firmie produkującej fronty, które jak już przyszły były w opłakanym stanie. Jakby dziecko malowało i kleiło. Dramat. Wybrałam uchwyty z jakiegoś katalogu niemieckiego. Przyszły inne. Pan wmawiał mi, że wybrałam te. Po wymianie paru zdań, stwierdził że te są podobne do tych które wybierałam. I tak nie dostałam wybranych. Punktualność, terminowość, dokładność to słabe punkty które należałoby poprawić. Kuchnia nie jest taka jak sobie wymażyłam, poklejone szafki, ogólnie niedociągnięcia. Za dużo pisania. Jeśli ktoś chce tracić czas i pieniądze, to odpowiednia firma.
jakieś błędy się wkradły

Nie polecam firmy StalMeb z Łęgowa. Kuchnię mi robili od września do grudnia, po drodze mnóstwo problemów. Miało być po czterech tygodniach. Jak już przyjechali, zostawili szafki i nie widziałam ich kolejny tydzień. Po tygodniu przyjechali i zmontowali parę szafek. Byli raz, dwa razy w tygodniu na parę godzin i jechali dalej. Miałam dziurę do okapu w złym miejscu, więc zamiast mi to powiedzieć przekłuli się przez dwie szafki w poziomie. Trudno to opisać. Fronty które zamówiłam były z złym kolorze, musiałam czekać kolejne 4 tygodnie. Oczywiście Panowie nie brali za to odpowiedzialności. Mówiąc,że zlecili to innej firmie produkującej fronty, które jak już przyszły były w opłakanym stanie. Jakby dziecko malowało i kleiło. Dramat. Wybrałam uchwyty z jakiegoś katalogu niemieckiego. Przyszły inne. Pan wmawiał mi, że wybrałam te. Po wymianie paru zdań, stwierdził że te są podobne do tych które wybierałam bo na tamte się czeka(jakbym nie czekała) i są drogie!!!. I tak nie dostałam wybranych. Z zamontowaniem sprzętu kuchennego też był problem, bo jakieś dziwne kupiłam. Musiałam wezwać elektryka po zamontowaniu kuchenki elektrycznej bo „syczała”. Okazało się, że kabelki były źle skręcone. Zamówiłam też u nich szafki łazienkowe i barek drewniany. Szafki po dwóch miesiącach śmierdzą jakimś klejem i nie mogę ręczników tam włożyć. Barek hmm nie tak go sobie wyobrażałam. Punktualność, terminowość, dokładność to słabe punkty które należałoby poprawić. Kuchnia nie jest taka jak sobie wymarzyłam, poklejone szafki, ogólnie niedociągnięcia, na podłodze klej którego nie mogę domyć. Za dużo pisania. Jeśli ktoś chce tracić czas i pieniądze, to odpowiednia firma. Ja podobno trafiłam na zły okres w firmie bo pracownicy gdzieś powyjeżdżali ale w końcu płacę i chcę mieć na czym gotować. Za to Pan co jakiś czas mi przypominał że wiszę mu pieniądze a jak już płaciłam przelewem, to nie wystarczyło mu potwierdzenie, że pieniądze zostały przelane. Musiał zaraz sprawdzić na koncie. Teraz będę poprawiać, to co mam w domu, szkoda...czasu, nerwów i pieniędzy.
polecam firme Przerada gosc jest dobry i jest dosc tani, robil u mnie kuchnie i szafe i jestem bardzo zadowolony Tel. 889 713 215
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Gorąco polecam firmę KUCHEX i ART-BUD.
Warto zobaczyć ich stronę http://www.kuchex.pl są tam umieszczone przykładowe realizacje. Meble są robione na zamówienie wiec można mieć swoje propozycję nawet takie gdzie gdzieś nam się spodobały.Mi robili kilka rzeczy w domu od kuchni zaczynając przez zabudowę i łóżko.Wszystko zrobione solidnie i właściciele bardzo sympatyczni.Oni od dawna są na rynku i pracują głównie z poleceń,wiec świadczy to że są bardzo dobrzy w swoim fachu:)

To nr do jednego z właścicieli: 501-123-922
POLECAM !!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Meble na wymiar powinien wykonywać specjalista świetny w swoim fachu. Znalazłem kilku dobrych w jednym z serwisów ktozbuduje.pl
Może i Ty znajdziesz własnego.
Na pewno odradzam firme Mebloteka z Gdyni, szczególnie współpracę z panem Tomaszem Sienickim, mnóstwo błedów, niezgodności z projektem. Realizacja obecnie jest opóźniona o ponad siedem tygodni. Szkoda nerwów- radzę poszukać solidniejszych firm
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kuchex się pogorszył nie polecam dostałam na nich namiary od znajomych ale teraz oni idą na ilośc. wykonanie średnie,mąż po nich poprawiał. Nie dotrzymują terminów i wymyślają głupie wymówki. jak dostaną większe zlecenie to reszta się już nie liczy. Zamiast robiś podczas montażu to lataja na papierosa i jeszcze o kawkę proszą. Cenią się ale cena nie idzie u nich z jakością. Jeszcze jedna szafę muszą u mnie zakończyć i nie chcę ich więcej widzieć.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry