Widok

Meble sosnowe w BOSTOL na Cieszyńskiego

Witam
Zamierzam kupić komplet mebli sosnowych w tej firmie, jednak wcześniej chciałbym poznać Wasze opinie co do jakosci usług tego sklepu.
Kupował ktoś u nich? Nie ma problemu z gwarancją? Bardzo podobają mi się ich meble, zwłaszcza kolekcja Hania, aż nie chce się wierzyć, że sosna może być tak efektowna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jezeli chodz o firme BOSTOL z Oruni gornej to szczerze odradzam mialam z nimi takie przejscie ze szok a caly ten szefuncio to istny cham mily poki zaliczki nie wyrwie
Firma Bostol_meble z Chełmu to zupełnie inna firma niż Bostol z Oruni
Odradzam ze względu na zbyt liczne jak na mój gust niedoróbki - tu brakuje śrubki, tam element niezgodny z projektem... a przy reklamacji panowie usiłowali wmówić że "tak ma być" i "nic się nie da zrobić, bo te meble tak mają".
My z mężem kupowaliśmy i nich meble już nie raz, bardzo solidne meble z litego drewna w cenie mebli z płyty - jest też możliwość wybarwienia na dowolny kolor

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

drzwi (31 odpowiedzi)

dobre drzwi zewnetrzne gdzie moznakupic

drzwi wewnętrzne. białe? (51 odpowiedzi)

zastanawiam sie czy są "modne" białe drzwi wewnętrzne? w mieszkaniu. jakie są plusy i minusy...

drzwi wejściowe (3 odpowiedzi)

jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi pasujących do domu...

do góry