Widok

Meblodar, czerniawski meble - proszę o opinie.

Witam
jestem na etapie projektowania kuchni. Spotkałam sie z wykonawcami mebli wskazanymi w tytule wątku. Obaj panowie wywarli na mnie bardzo pozytywne wrażenie tak więc mam problem w wyborem. Czy ktoś korzystał z ich usług? i może powiedzieć coś więcej - o realizacji i współpracy?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 15
Jak będę zamawiał meble http://www.allemeble.com do kuchni, to zapewne skorzystam z usług tego Pana.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

czerniawski meble

Witam,
Niedawno Pan Bartosz Czerniawski zakończył u nas montaż kuchni. Wykonanie jak i sam kontakt z nami to pełen profesjonalizm. Kuchnia wykonana w dużo krótszym terminie niż zakładaliśmy, wykonanie na najwyższym poziomie, żadnych problemów z ewentualnymi zmianami, które jak chyba każdemu zdarza się wprowadzać. Efekt końcowy powalił nas na kolana, kuchnia wyszła o wiele lepiej niż się spodziewaliśmy. Jesteśmy w pełni zadowoleni z usług Pana Bartka i z całą pewnością polecamy tego Fachowca.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dzisiaj zakończył się montaż mojej kuchni. Jest piękna, wykończona z największą starannością w każdym szczególe. Żadnych niespodzianek. Montaż bardzo sprawny i czysty. W rękach pana Bartosza nic nie znajduje się przypadkowo, wszystko jest przemyślane. Pierwszy raz spotkałam takiego fachowca - z pasją, zaangażowaniem. Dla mnie to jest człowiek bez wad - punktualny, słowny, cierpliwy, do tego niezwykle skromny i uczciwy. Oczywiście profesjonalista pod każdym względem. Kropką nad i jest wysoka kultura osobista i bardzo sympatyczne usposobienie.
Polecam z całego serca :)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

kolejna rekomendacja ;]

Dolaczam sie do pozytywnych opinii o p. Bartku.

Pan Bartek robil u nas kuchnie, szafki w lazience i szafy w zabudowie.
Bardzo profesjonalny, od etapu projektu do montazu. Potrafi praktycznie doradzic. Fachowiec 1st class.

Moge spokojnie rekomendowac p. Bartka innym.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4
Pan Bartosz robił dla nas meble kuchenne. Polecam z całego serca, bo to uczciwy, miły i bezproblemowy człowiek. Kuchnię swoją uwielbiam i mogę w niej przebywać cały czas! :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witam. Polecam Pana Czerniawskiego. Zamówiłam u niego meble kuchenne i łazienkowe. Począwszy od projektu aż po montaż pełna precyzja oraz solidne wykonanie. Jestem bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witam,
Niedawno zakończyliśmy współpracę z Panem Czerniawskim. Robił nam nie tylko meble kuchenne ale również szafkę w łazience oraz garderobę. Jestem bardzo zadowolona zarówno z efektu jak również ze współpracy. Wszystko zostało wykonane według przedstawionego wcześniej projektu. Pan Czerniawski służył radą oraz przedstawił swoje propozycje pewnych rozwiązań. Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Czerniawskiego
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6
Zdecydowanie pan Bartosz Czerniawski bezkonkurencyjny. Zanim zdecydowała się na wykonawcę sprawdziłam pięć różnych firm. Pan Bartosz nie tylko przedstawił godną zainteresowania ofertę cenową, ale także zaprezentował fachowość i skrupulatność już podczas pierwszej rozmowy telefonicznej. W dzisiejszych czasach naprawdę trudno o rzetelną firmę. Mój ojciec przez całe życie robił meble ( zabudowy kuchenne także), sama w dzieciństwie miałam okazję wielokrotnie mu pomagać, biorąc pod uwagę, że jestem przez to bardzo wymagającą osobą, pan Bartosz spełnił wszystkie oczekiwania. Kuchnia wygląda pięknie. Zabudowy łazienkowe także robią wrażenie. Gdyby wszystkie firmy pracowały tak jak pan Bartosz Czerniawski nasze życie byłoby piękne i bezproblemowe. Terminowość, precyzja wykonania, jakość, cena, pomysłowość - wszystko na 6 z duuuużym plusem. Nie warto tracić czasu i nerwów na inne firmy- mówię z doświadczenia. Naprawdę gorąco polecam.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9
Witam
Jestem kolejnym zadowolonym klientem. Kuchnia wykonana dwa tygodnie przed terminem założonym w umowie. Jakość wykonania pierwsza klasa. Terminowość nienaganna. Wszystkim niezdecydowanym szczerze polecam skorzystanie z usług Pana Bartosza.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 10
Dziękujemy Panu Bartoszowi Czerniawskiemu za wykonanie i montaż mebli kuchennych. Namiar na Pana Bartosza mieliśmy z internetu. Współpraca na każdym etapie projektu układała się bardzo dobrze. Zawsze można było liczyć na pomoc ze strony Pana Bartosza w sprawie doboru mebli, jak również sprzętu kuchennego. Jak mało kto dotrzymuje terminów, jest bardzo słowny, punktualny, dokładny, szybko odpisuje na maile, a przy tym jest bardzo sympatyczny i cierpliwy. Meble są bardzo solidnie wykonane i zamontowane, efekt końcowy dokładnie taki jaki miał być. Szczerze polecamy usługi stolarskie Pana Bartosza Czerniawskiego.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 13
Pan Barotsz wykonał dla mnie kuchnię, zabudowę przedpokoju i meble do łazienki. Wszystko przebiegło sprawnie, terminowo i solidnie. Jestem zadowolony z pracy Pana Bartosza i polecam Jego
jego usługi.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 12
W firmie Pana Czerniawskiego zamówiliśmy meble kuchenne, zabudowy do pokoju syna, garderoby, meble do salonu, meble do łazienki. Jesteśmy bardzo zadowoleni z bardzo rzetelnego podejścia do klienta i oczywiście mebli. Wszystkie etapy współpracy przebiegały terminowo i bezproblemowo, począwszy od szybkiej wstępnej wyceny prac, poprzez etap ustalania szczegółów, a skończywszy na terminowym montażu. Obserwowaliśmy Pana Bartosza podczas montażu, gdzie zadbał o detale - nie oszczędza na materiałach, są one wysokiej jakości i idealnie spasowane. Efekt końcowy jest imponujący. Pan Czerniawski jest jednym z bardzo nielicznych fachowców, których na etapie wykańczania domu/mieszkania możemy szczerze polecić swoim nazwiskiem.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 13
Witam!
Rowniez jestem bardzo zadowolona z wykonania zabudowy kuchennej. Pan Bartosz nie tylko zaproponowal projekt, ale tez dolozyl wszelkich staran, aby realizacja uwzgledniala wszelkie moje uwagi. Solidne materialy, sprawna, precyzyjna i terminowa realizacja, dobra komunikacja oraz wspolpraca. Rowniez dobor kolorystyki okazal sie duzo latwiejszy, niz sie tego wczesniej spodziewalam. Gdybym miala wybierac jeszcze raz, na pewno wybralabym te sama firme. Polecam!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 15
Pana Czerniawski wykonał u nas meble do mieszkania (zabudowa przedpokoju, kuchnia, łazienka i szafa typu komandor).
Uwzględnił nasze wymagania podczas projektowania mebli i zasugerował wiele ciekawych rozwiązań.
Prace zostały wykonane solidnie i terminowo. Jestem bardzo zadowolony z pracy Pana Bartka i szczerze go polecam.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 18
Witam,
mam piękną kuchnię zrobioną przez Pana Czerniawskiego. Nigdy bym się nie spodziewała, że to co sobie wymarzę w mojej kuchni będzie w realu wyglądać tak samo, a może i nawet lepiej. Pan Czerniawski jest godny polecenia. Ja zanim zamówiłam meble u Pana Czerniawskiego kontaktowałam się z kilkoma innymi "fachowcami" i muszę przyznać, że Pan Bartosz zaprezentował się najlepiej. Jest bardzo cierpliwy i pomaga w projektowaniu ale nie narzuca swojego zdania. Jestem bardzo zadowolona dlatego następną klientką Pana Bartka będzie moja mama.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 16
A czy ktoś może zdradzić jak Pan Bartosz wypada pod względem ceny?!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam

Ja jestem następnym bardzo zadowolonym klientem. Mam piękną, profesjonalne wykonaną kuchnię za rozsądną cenę. Polecam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 19
Pan Bartosz Czerniawski wykonał dla nas zabudowę kuchenną z drewnianymi blatami i stołem, szafy wnękowe Raumplus oraz zabudowę łazienkową także z wykorzystaniem litego drewna.

Muszę przyznać że Pan Bartosz jest godnym polecenia fachowcem. Bardzo istotny jest fakt, że oprócz znajomości fachu Pan Czerniawski może pochwalić się wyczuciem gustu i doradzić dzięki temu w sposób gwarantujący satysfakcję klienta. Wszyscy odwiedzający nas goście od razu zwracają uwagę na elementy wykonane przez Pana Czerniawskiego, ze względu na ich jakość, kunszt wykonania, ale chyba przede wszystkim - oryginalny i bardzo atrakcyjny wygląd.

Co się tyczy samej realizacji, to Pan Bartosz bardzo ładnie zabezpieczył położone już podłogi, przyjeżdżał na drobne poprawki gdy była taka konieczność, a przede wszystkim bardzo terminowo i szybko wykonywał zamówione prace.

Bardzo jestem wdzięczny przyjacielowi za polecenie tego specjalisty i z chęcią polecam go dalej.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 19
Jaki jest zakres cenowy mebli kuchennych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam
Zamowilem u pana Bartosza Blat do lazienki,wyszlo extra byla mala poprawka gdyz fornir odmowil wspolpracy po paru miesiacach ale naprawa przez pana B odbyla sie szybko i bez klopotu
polecam wszystkim profesjonalnie i bez problemowo
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 20
do góry