Widok

Meblostar w Wejherowie - proszę o opinie.

czy ktoś może zamawiał meble kuchenne z firmy Meblostar w Wejherowie? proszę o opinie, jak jakość wykonania, ceny, współpraca.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zamawiałam u nich meble jakiś rok temu i jestem średnio zadowolona ceny mają przystępne, ale jakość taka sobie w ciągu roku złożyłam już 2 reklamacje i obie mimo moich prosb nie sa do dnia dzisiejszego usuniete dlatego nie polecam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam w ich salonie i robiłam wycenę, wydawało mi się, że poza gdańskiem bedzie taniej , meble niebrzydkie ale nie zachwycają znalazłam kilka soro tańszych firm w gdańsku które oferowały praktycznie takie same meble w dużo niższej cenie. Nie warto tracić czasu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety zgadzam sie z opiniami!!!!!nie polecam...czaruja czaruja i nic więcej!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakosc i cena zadna rewelacja - wnioskuje to obchodzac wiele sklepow z meblami szukajac kuchni pod zabudowe. Jedna z pan ekspedientek dala mi namiary na stolarza u ktory zrobil mi za rozsondna cene i jakosc na medal
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam.
Nasza firma posiada kilku letnie doświadczenie w produkcji mebli na zamówienie.
Zdobyta wiedza i doświadczenie pozwala nam na rozwiązuwanie różnych niedogodnosci w należyty sposób z zastosowaniem najlepszych mateiałów,
co daje nam estetyczny wygląd i komfort z użytkowania
Zapraszamy do naszej galerii,gdzie znajdą państwo zdjęcia
autentyczne,bez ulepszania.
Robione podczas prdukcji,jak i w czasie montażu.
Zapraszamy serdecznie.
http://www.stalmeb.pl biuro@stalmeb.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bardzo dobra firma.Szybko sprawnie i dokładnie beż żadnych poprawek polecam wszystkim. Bardzo konkretni a pan pomiarzysta tak pomaga jak mało kto, wycene zrobił w kilku odsłonach i można było wybrac najlepsza dla siebie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jedna wielka ściema, nie polecam. TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciekawe czemu taki nie zadowolony co?? samemu sie popsuło i najlepiej na firme ponarzekać??pewnie zawias się urwał i ciężko samemu przykręcić?? Ja osobiście polecam te firme. Dobrzy tani i szybcy a nawet jak się zdarza jakas usterka szybko ja załatwiają a jak nie dadzą rady to przekładają na kolejny termin miło o tym informując,nie zostawiaja klienta samemu sobie. Polecam tę firmę wszystkim. Większośc znajomym wykonywali kuchnie i nikt nie miała żadnych problemów. Jak ktoś chce to znajdzie dziure w całym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Do pana bardzo zadowolonego.... :) firma krzak.. nic wiecej.... po za w miare konkurecyjnymi cenami niczego soba nie reprezentuja, .. a o naprawie usterek nie ma mowy, klient jest wazny tylko kiedy ma zaplacic, reszta totalna zlewka... zero profesjonalizmu.. nie polecam nikomu.... czasmi lepiej dolozyc pare grosza aby miec te firme z glowy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Nawóz Do Borówek (3 odpowiedzi)

Dzień dobry. Szukam innowacyjnego sklepu z bio nawozami do pielęgnacji roślin. Chcę, aby mój...

Schody (3 odpowiedzi)

Witam, Poszukuje firmy badz stolarza ktory wykona mi schody w domu. Wstepnie podobaja mi sie...

Budowa mojego domu może się komuś przyda (5 odpowiedzi)

. dom stoi i bardzo przydała mi się biała lista, więc spłacam dług. Kilka firm, które...

do góry