Widok

Mechatronika - Profesja Gdańsk

Witam

Słyszałem, że w Profesji zaczęła się Mechatronika w wrześniu 2011...czy ktoś wie jak tam jest ? Kolega jeden chodził ale krótko (musiał wyjechac za pracą)...podobno większośc przedmiotów jest z jakiś młodym zarąbistym nauczycielem, który bardzo dobrze tłumaczy ?? nie zepsuło się to potem ? Nie przyszli inni uczyc ? Niech się wypowie ktoś, kto cały rok chodził...no i jak wyglądają zajęcia praktyczne ?? bo chyba to najważniejsze do egzamu zawodowego ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hejka

a wiesz może jak miał ten nauczyciel na nazwisko ? ja miałam na BHP zajęcia mechaniczne z panem Nalesińskim więc pewnie o niego Ci chodziło (podobno nas dostał z doskoku a uczy mechatroniki właśnie) faktycznie spoko koleś: młody fajny i mega dobrze to wszystko opowiada no i wie o czym mowi nie opowiada teorii itp nie karze sie uczyc regulek tylko wszystko jedzie z wlasnego doswiadczenia i uczy takich rzeczy ktore sie moga przydac. dziwie sie ze profesja go zatrudnia, bo kolezanka miala u niego korepetycje i chociaz potrafi nauczyc i wyciagnac z niewiedzy najwiekszego debila to jest meeega meeega drogi.

a wiesz moze czy bedzie nabor ? bo moj chlopak tez chce sie wybrac na mechatronike od wrzesnia. nie wiadomo tez jakie beda ceny ;/
Witam serdecznie,
dziękujemy za pozytywny komentarz :)
Informujemy, że nabór trwa!
Kadra się nie zmieniła :)
Po szczegóły zapraszamy do sekretariatu, który mieści się na Targu Drzewnym 3/7 (wejście obok Kredyt Banku) czynny w godzinach 9-18 i w soboty od 8 do 15.

ZAPRASZAMY!
Witam

Chodziłem tam na samym początku, ale nie dałem rady pogodzić nauki z pracą. Rzeczywiście nie było źle, a tego mlodego Pana co to prowadził kojarze ze stoczni i w sumie na prawde ogarniety w temacie chłop. Teraz jest strazsna lipa ogolnie bo porobili wszedzie jakies kursy zawodowe i nie ma chetnych nigdzie na to. Jedyne co jest sensowne to isc na technika BHP bo tylko to jest sensowne i darmowe. Mechatroniki szukam ale nigdzie kurde nie ma chetncyh...jak ktos bedzie mial cynk to niech da znaka, że otwieraja.

pozdro
do góry