Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Witam! Proszę o opinię na temat kierunku TECHNIK ADMINISTRACJI W CKK PROFESJA ODDZIAŁ W GDAŃSKU. wątek zamknięty Witam! Jestem zainteresowana podjęciem nauki na kierunku TECHNIK...
~Koala
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 lipca 2011

Proszę o opinię n/t kierunku technik informatyk wątek zamknięty Interesuje mnie przekwalifikowanie się, do tego informują, że kierunek za...
~Kasia
16

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 sierpnia 2012

technik ogrodnik, warto iść? wątek zamknięty jestem zainteresowana kierunkiem technik ogrodnik, był ktoś? warto iść?
~justyna
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 24 lutego 2013

profesja kraków!!!!!!!!!!! wątek zamknięty masakra co sie tam wyprawia jestem słuchaczem 4semestru administracji jest...
~słuchacz
1

dodano: 31 marca 2012

Technik Pojazdów Samochodowych Warto ?? wątek zamknięty Witam, kończe w tym roku LO. Poszedłem do niego z braku planów na...
~Mireck
-

dodano: 25 lutego 2013

Mechatronika - Profesja Gdańsk wątek zamknięty Witam Słyszałem, że w Profesji zaczęła się Mechatronika w wrześniu...
~Tomekk_1990
3

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 9 czerwca 2012

Technik Technologii Odzieży GDAŃSK! WAŻNE! :) wątek zamknięty Witam, czy ktoś oprócz mnie się zapisał na ten kierunek? musi być 20 osób...
~AB
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 4 września 2012

pomocy wątek zamknięty orientuje się ktoś gdzie jutro są zajęcia dla dekoratorów wnętrz ?
~Iza
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 7 października 2011

Czy to jeszcze istnieje? wątek zamknięty Czy mógłby mi ktoś napisać czy ta szkoła jeszcze istnieje? Ich strona nie...
~barl
1

dodano: 23 lipca 2011

POLECAM wątek zamknięty Tak się składa, że sam jestem nauczycielem i jak najbardziej mogę obiektywnie...
~Jacek
-

dodano: 5 lipca 2011

PERSONEL wątek zamknięty szukam kursu, który pozwoliłby poszerzyć moją wiedzę na temat administracji...
~M.K.
-

dodano: 6 kwietnia 2011

POLECAM wątek zamknięty A ja polecam tą szkołę. Obecnie jestem na IV semestrze i w tym roku kończę...
~Aneta
-

dodano: 30 marca 2011

Także polecam wątek zamknięty Ja jestem zadowolony, jestem na kierunku Fototechnik i czuję, że naprawdę...
~Robs
-

dodano: 29 marca 2011

Prawdziwi Profesjonalisci wątek zamknięty O tej szkole można wyrażać się jedynie w samych superlatywach, profesjonalne...
~Piotr
-

dodano: 28 marca 2011

TA SZKOŁA JUŻ NICZYM NIE ZASKOCZY... wątek zamknięty Robią te ankiety i robią i nic się nie zmienia. Panie w sekretariacie są...
~Słuchacz
2

dodano: 6 lipca 2007

Nie polecam wątek zamknięty Poziom nauczania niezbyt wysokiej jakości. Podawane informacje na zajęciach...
~f22mas
-

dodano: 27 marca 2011

Agnieszka - opinia wątek zamknięty Dla mnie zniechęcający jest brak odpowiedzi na zapytanie przesłane e-mailem....
~Agnieszka
-

dodano: 14 marca 2011

Troche sie przejechałem ... wątek zamknięty Generalnie to szkoła może i fajna , dla papierka i ceny ... ale reszta...
~srednio zadowolony
-

dodano: 3 marca 2011

Profesja Do Absolwentów i obecnie uczących się kier. Administracja !!! wątek zamknięty Razem z koleżanką zapisałyśmy się na kierunek Administracja. Mam kilka pytań...
~Kashi
-

dodano: 4 stycznia 2011

Polecam wątek zamknięty Początki są trudne, ponieważ zapisuje się tam zbyt wiele osób tylko dla...
~mariusz
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 8 czerwca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
56

25

wątków

do góry