Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Firma przestała działać wątek zamknięty Firma oferowała ubezpieczenie zdrowotne pracownikom mojej firmy od końca 2016...
~Magda
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2018

. wątek zamknięty Wykupiłam pakiet medyczny w tej firmie. W grudniu dostałam skierowanie na...
~Kotycja
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 marca 2018

Uciekajcie wątek zamknięty Brak możliwości umówienia wizyty - działająca z przerwami infolinia, jeśli...
~Pola
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 marca 2018

Nie polecam wątek zamknięty oferta szeroka. Cala lista placówek. Co z tego skoro do większości wstrzymana...
~Goska
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 stycznia 2018

Dr. G. Mój Ginekolog - najlepszy lekarz jakiego spotkałam! wątek zamknięty Człowiek z powołaniem! Wnikliwie bada oraz bardzo szczegółowo przekazuje...
~Kasia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 września 2017

Bardzo kompetentni lekarze, jestem bardzo zadowolona z wizyty wątek zamknięty Bardzo kompetentna Pani ginekolog, bardzo cierpliwa. Zawsze wysłucha, dopyta....
~Magda Lena
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 sierpnia 2017

Wraz z psychotestami załatwiłam wszystko w jeden dzień. wątek zamknięty W końcu dobrze zorganizowane. Łącznie z badaniami lab + neurolog + okulista +...
~KarolinaZ
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 czerwca 2017

Bardzo dobra prywtna przychodnia wątek zamknięty Mialem okazje korzystac kilka razy z usług specjalisów w CMM. Za każdym razem...
~majk
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 czerwca 2017

Korzystam z rodziną wątek zamknięty polecam, jestem od 2 lat stałym pacjentem, nigdzie nie byłem tak zadowolony z...
~ford
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 maja 2017

szybko i miło wątek zamknięty musiałam zrobić badania do pracy, nie czekałam na termin a przede wszystkim...
~Marta
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 10 lutego 2011

polecam wątek zamknięty W tej przychodni pracuje Pani Dr Karpińska to wspaniały lekarz.Ona potrafi...
~mania
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 4 listopada 2011

Personel Super. wątek zamknięty Obsługa zarówno w recepcji jak i personelu medycznego doskonała. Niestety...
~Michał
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2013

internistka wątek zamknięty Niejaka internistka pani W. nie ma pojecia o medycynie. Ona pyta sie pacjenta...
~kolo
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
18

13

wątków

do góry