Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zuza - ocena nowy temat Byłam na zabiegu, bardzo miłe panie i profesjonalne podejście do klienta.
~Zuza
-

ostatnia odp. 2 godziny temu

dodano: 24 kwietnia 2026

Anna Czaczkowska - ocena nowy temat To nie jest zwykły salon, to prawdziwa oaza relaksu z profesjonalnym...
~Anna Czaczkowska
-

ostatnia odp. 3 godziny temu

Teresa Polerowicz - ocena nowy temat Gorąco polecam ten salon ,wizyta była czystą przyjemnością obsługa przemiła...
~Teresa Polerowicz
-

Sylwia - ocena nowy temat Polecam zabiegi pielęgnacyjne u pani Magdy. Doskonale dobrała terapię i...
~Sylwia
-

Maciej - ocena nowy temat Zabieg botoxu męskiego 10/10. Na prawdę robi robotę.
~Maciej
-

Karolina Okupniak - ocena nowy temat Profesjonalizm w każdym calu.. zabiegi dobrane do potrzeb, a patrząc...
~Karolina Okupniak
-

ostatnia odp. 4 godziny temu

Daria - ocena nowy temat Świetne miejsce miła atmosfera, pełen profesjonalizm i wszystko zrobione z...
~Daria
-

ostatnia odp. 5 godzin temu

Bartosz - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolony z wizyty w tej klinice. Zabieg przebiegł szybko,...
~Bartosz
-

ostatnia odp. 6 godzin temu

Monika - ocena nowy temat Byłam w salonie i jestem zachwycona efektem! Usta wyszły przepięknie są...
~Monika
-

ostatnia odp. 6 godzin temu

Wioletta - ocena nowy temat Super klinika z profesjonalnymi ludźmi na swoim miejscu. Jestem bardzo...
~Wioletta
-

ostatnia odp. 8 godzin temu

Oliwia Pielak - ocena nowy temat Miałam przyjemność wykonania serii zabiegów depilacji laserowej. Zabiegi były...
~Oliwia Pielak
-

Weronika - ocena nowy temat Jestem klientką już od 5 lat i zawsze wychodzę z zabiegów zadowolona :) Polecam!
~Weronika
-

Robert - ocena nowy temat Polecam! Wykonałem zabieg epilacji laserowej na pachy i plecy i to była jedna...
~Robert
-

Aleksandra - ocena nowy temat Najlepsze miejsce w obrębie Trójmiasta z zakresu zabiegów medycyny...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 12 godzin temu

Roksana - ocena nowy temat Pełen profesjonalizm, najlepsze miejsce na mapie Trójmiasta ️
~Roksana
-

ostatnia odp. 14 godzin temu

Zuza Czaja - ocena nowy temat Po każdej wizycie jestem zadowolona z efektów jak i przebiegu zabiegu. Pełen...
~Zuza Czaja
-

Ola - ocena nowy temat Polecam z całego serca!
~Ola
-

Tomek - ocena nowy temat Bardzo dobre podejście do klienta. Byłem na zabiegu u Pani Magdy. Jestem...
~Tomek
-

ostatnia odp. 16 godzin temu

Iza - ocena nowy temat Polecam, jestem bardzo zadowolona.
~Iza
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 23 kwietnia 2026

Alicja - ocena nowy temat Korzystam z usług doktora Marcina od samego początku istnienia gabinetu w...
~Alicja
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 23 kwietnia 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry