Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pacjent - ocena Leczę się w przychodni Doktor Kabata od wielu lat i zawsze mogę liczyć na...
~Pacjent
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 8 listopada 2024

pedriatra pierwsza klasa wątek zamknięty pediatra na miarę 21 wieku, tylko panie pielęginiarki odstają trochę
~mama
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 17 grudnia 2012

Pani Doktor super!!! Ale Pielęgniarka czy Pani od rejestracji MASAKRA!!! wątek zamknięty Jezeli chodzi o to w jakim celu sie udaje czyli obsługa medyczna to stawiam...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 marca 2011

No cóż wątek zamknięty nie mam zdania - jedni chwalą pod niebiosa inni mają odmienne zdanie - jeżeli...
~skrat
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 16 lutego 2011

Polecam wątek zamknięty Lekarz z profesjonalnym podejściem, bardzo życzliwa, z poczuciem humoru....
~Heya
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 4 listopada 2009

lekarz z powołania wątek zamknięty Pani doktor prowadzi moją trójkę dzieci od 11lat i jedno co mogę powiedzieć...
~osowek
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 26 czerwca 2009

Nareszcie jestem zadowolona wątek zamknięty To pierwszy lekarz, któremu nie muszę mówić, co dolega mnie, albo córce. Ba...
~Joanna
1

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 5 września 2008

No w końcu wątek zamknięty No w końcu trafiłem na lekarza, ktory zaczął bezstresowo leczyć moje dzieci....
~Leon Zadenko
-

dodano: 7 listopada 2008

Zadowolona wątek zamknięty Korzystam z usług lekarskich Dr.Wandy Kabaty w gabinecie przy ul.Mickiewicza...
~maryla
-

dodano: 9 października 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
10

9

wątków

do góry