Widok
Ja polecam Perfect Look Clinic w Rumii! Świetne podejście, jasno wytłumaczone co i jak będzie robione oraz przystępne ceny. Sprawdźcie same: https://perfectlook.clinic/gabinety/plc-rumia/
Jasne, kwas hialuronowy ma szerokie zastosowanie, więc i zmarszczki mimiczne można nim wypełnić. W przypadku lwiej zmarszczki też używają kwasu hialuronowego. Możesz zabieg powtarzać kilka razy, ale wcale nie musisz. Jeśli nie będziesz zadowolona z efektu, to możesz po prostu poczekać aż kwas się wchłonie.
Rita32, sporo wiesz na temat Magicznej Kliniki, to może mi też pomożesz. Ja ostatnio myślałam o liftingu i odmłodzeniu skóry dłoni. Niestety, w pewnym wieku drobne poprawki są niezbędne. Dlatego interesują mnie szczegóły na temat tych zabiegów. Czy są bolesne i ile czasu trwa rekonwalescencja po liftingu?
Ja z kolei polecam Magiczną Klinikę w Gdańsku. U nich można wykonać szereg zabiegów, m.in. modelowanie ust, korektę nosa, wypełnienie zmarszczek czy lifting twarzy. Ceny są całkiem niskie, mimo że jakość zabiegów jest bardzo dobra. Wykorzystują nowoczesne narzędzia, a w razie konieczności, dają znieczulenie. Tanio, szybko i profesjonalnie.
jowita71 ja akurat byłam na zabiegu o nazwie Eliksir młodości Profhilo i bardzo sobie chwalę. Teraz wyglądam o kilka lat młodziej, skóra nie zwisa, bo nie jest już wiotka. Skóra jest natychmiastowo nawilżona, gładka i jędrna. Efekt utrzymuje się do 1,5 roku, także warto go powtarzać. Ja na pewno zdecyduję się na to.