Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Julia - ocena Bez presji, w swoim tempie i z dużym szacunkiem. Polecam osobom otwartym na...
~Julia
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 23 kwietnia 2026

Ania K - ocena Z całego serca polecam współpracę z Panią Wiolą. Już po dwóch spotkaniach...
~Ania K
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 22 kwietnia 2026

Gabi - ocena To nie była typowa terapia, ale raczej głęboka praca z umysłem i...
~Gabi
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 17 kwietnia 2026

Emilia - ocena Zdecydowanie polecam :) Bardzo sobie cenię strukturę i plan - pracujemy na...
~Emilia
1

dodano: 14 kwietnia 2026

Julia - ocena Na hipnoterapię do Pani Joli uczęszczam od prawie roku i z pełnym...
~Julia
1

dodano: 13 kwietnia 2026

Iza - ocena Chciałabym z całego serca polecić Panią Jolantę i jej hipnoterapię. Trafiłam...
~Iza
-

dodano: 10 kwietnia 2026

Adriana - ocena Z całego serca polecam sesje hipnozy! Na początku podchodziłam do tego z...
~Adriana
1

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 8 kwietnia 2026

Nataniel - ocena Te rozmowy dały mi nadzieję i realne wsparcie, którego bardzo potrzebowałem.
~Nataniel
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 8 kwietnia 2026

Katarzyna - ocena Od pierwszej chwili podczas pierwszej wizyty poczułam pozytywną energię, już...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 31 marca 2026

Mikołaj - ocena Po terapii czuję się silniejszy psychicznie i bardziej świadomy siebie.
~Mikołaj
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 25 marca 2026

Lena - ocena Pomógł mi poukładać emocje i znaleźć wewnętrzną równowagę. Dziękuję
~Lena
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 17 marca 2026

Eliza - ocena Po siedmiu miesiącach nieskutecznego leczenia dolegliwości ze strony układu...
~Eliza
1

dodano: 15 marca 2026

Piotr - ocena Atmosfera pełna zaufania i spokoju dokładnie tego potrzebowałem w tym...
~Piotr
-

dodano: 10 marca 2026

Kinga - ocena To była dla mnie trudna decyzja, ale dziś wiem, że najlepsza, jaką mogłam...
~Kinga
-

dodano: 4 marca 2026

J.K-K - ocena Polecam gabinet dr Aleksandra Bieleckiego D.O. osteopata i fizjoterapeuta z...
~J.K-K
-

dodano: 26 lutego 2026

Pola - ocena Czuć holistyczne podejście i dużą uważność na drugiego człowieka. Atmosfera...
~Pola
-

dodano: 24 lutego 2026

Karina - ocena Korzystam od października, najpierw w serii- pomogło na moją dolegliwość,...
~Karina
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 20 lutego 2026

Piotr Komorowski - ocena Korzystałem z masaży i baniek. Masaż to nie głaskanie, tylko naprawdę...
~Piotr Komorowski
-

dodano: 19 lutego 2026

Alicja K. - ocena Drodzy Panie i Panowie, jeśli szukacie czegoś więcej niż profesjonalizmu,...
~Alicja K.
-

dodano: 19 lutego 2026

Sara - ocena Z całego serca polecam każdemu, kto czuje, że potrzebuje pomocy i zrozumienia.
~Sara
-

dodano: 17 lutego 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
999

855

wątków

do góry