Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Beata - ocena Znam Panią Ulę od 25 lat. Jeździmy do gabinetu z całą rodziną, zawsze wtedy...
~Beata
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 20 października 2025

Adam Wonia - ocena Z całego serca polecam hipnoterapię u Pani Jolanty. Po ponad roku terapii...
~Adam Wonia
1

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 17 marca 2025

Mateusz - ocena Trafiłem do Pana Rafała z problemem agresji i impulsywności. Dzięki terapii...
~Mateusz
1

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 18 września 2025

Kacper - ocena Dzięki Rafałowi po wielu latach udało mi się przełamać lęk społeczny....
~Kacper
1

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 24 września 2025

Ewelina - ocena Terapia była dla mnie nie tylko pomocą, ale też inspiracją do dalszego...
~Ewelina
1

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 15 października 2025

Julia - ocena Na terapii czułam się swobodnie i bezpiecznie. Pan Rafał stworzył przestrzeń,...
~Julia
1

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 25 września 2025

Asia- 48 lat - ocena Szczerze polecam sesje hipnotyczne z panią Jolą. Jest przemiłą, ciepłą osobą...
~Asia- 48 lat
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 17 września 2025

Wiktoria - ocena Każda wizyta u Pana Rafała dawała mi nadzieję i siłę. Jestem wdzięczna za...
~Wiktoria
-

dodano: 16 września 2025

Dorota - ocena Pan Aleksander Bielecki to wspaniały człowiek pełen empatii. Pojechałam do...
~Dorota
-

dodano: 12 września 2025

Iwona - ocena Kompetentny człowiek. Faktycznie te techniki które stosuje działają, bo...
~Iwona
-

dodano: 11 września 2025

Alicja - ocena Dr Aleksander Biekecki to człowiek o niezwykłej empatii i ogromnym sercu....
~Alicja
-

dodano: 11 września 2025

Gabriel - ocena Dzięki spotkaniom z Panem Rafałem nauczyłem się radzić sobie ze stresem i nie...
~Gabriel
-

dodano: 8 września 2025

Olaf - ocena Pan Rafał jest terapeutą, który daje poczucie bezpieczeństwa i zrozumienia....
~Olaf
-

dodano: 5 września 2025

Magdalena - ocena Pan Rafał to bardzo profesjonalny i zaangażowany psycholog. Pomógł mi w walce...
~Magdalena
1

dodano: 13 czerwca 2025

Patryk - ocena Byłem u Pana Rafała na sesji hipnoterapii i muszę przyznać, że to świetny...
~Patryk
-

dodano: 3 września 2025

Agnieszka - ocena Oxyclinica to miejsce, które zdecydowanie zasługuje na najwyższą ocenę. Z...
~Agnieszka
-

dodano: 31 sierpnia 2025

Jan - ocena Pan Rafał jest świetnym hipnoterapeutą profesjonalny, cierpliwy i bardzo...
~Jan
-

dodano: 27 sierpnia 2025

JK - ocena Po zakończeniu inwazyjnego leczenia onkologicznego (chemia, radioterapia,...
~JK
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 4 sierpnia 2025

jurek - ocena Minęło kilka lat i Jest OK. Nie miałem nawrotu, którego się obawiałem. Wybór...
~jurek
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 2 sierpnia 2025

Aleksander - ocena serdecznie polecam Pana Rafała. Świetny specjalista
~Aleksander
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 15 lipca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
966

828

wątków

do góry