Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dominika - ocena nowy temat Po wielu zmaganiach i walce z anoreksją w końcu trafiłam na osobę, która...
~Dominika
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 22 kwietnia 2025

Kasia - ocena nowy temat Na początku byłam sceptycznie nastawiona, jednak po sesjach i wprowadzeniu...
~Kasia
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 7 kwietnia 2025

Łukasz - ocena nowy temat Z pełnym przekonaniem polecam Pana Rafała. Sesje hipnoterapii były niezwykle...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 7 kwietnia 2025

Piotr - ocena nowy temat Panią Agnieszka znalazłem dzięki naukom Dr Joe Dizpenza, zobaczyłem, że się u...
~Piotr
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 6 kwietnia 2025

Piotr - ocena nowy temat Panią Agnieszka znalazłem dzięki naukom Dr Joe Dizpenza, zobaczyłem, że się u...
~Piotr
-

Anna - ocena nowy temat Byłam drugi raz na masażu stóp z refleksologią u Pani Ani. Sympatyczna...
~Anna
-

Anna - ocena nowy temat Pan Rafał to fantastyczny specjalista. Pełne zrozumienie i ciepłe podejście...
~Anna
-

dodano: 2 kwietnia 2025

R.T. - ocena nowy temat Sesje bardzo mi pomogły. Zdecydowanie mogę polecić
~R.T.
-

dodano: 31 marca 2025

Karol - ocena z całego serca dziękuję Ci za troskę, opiekę i zaangażowanie, które okazałaś...
~Karol
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 24 marca 2025

Karolina - ocena Z czystym sumieniem polecam gabinet medycyny naturalnej Hirumedica w którym...
~Karolina
1

dodano: 19 marca 2025

Julia - ocena Gorąco polecam. Pan Rafał to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu
~Julia
-

dodano: 18 marca 2025

Adam Wonia - ocena Z całego serca polecam hipnoterapię u Pani Jolanty. Po ponad roku terapii...
~Adam Wonia
-

dodano: 17 marca 2025

Magdalena - ocena Hipnoterapia była dla mnie niesamowitym doświadczeniem, które pomogło mi...
~Magdalena
-

M.K. - ocena Bardzo polecam sesje holistyczną u Pani Agnieszki w Quick Therapy Poland
~M.K.
-

Luca - ocena Bardzo polecam panią Hannę. Pomogła mi ona w opanowaniu dolegliwości...
~Luca
-

dodano: 12 marca 2025

Martucha - ocena Najlepszy !!!Alka jako fizjoterapeutę znam od lat trenując jeszcze w Kadrze...
~Martucha
-

dodano: 11 marca 2025

Grzegorz - ocena Pan Rafał pomógł mi w walce z nałogiem alkoholizmu. Ogromne wsparcie,...
~Grzegorz
-

dodano: 6 marca 2025

Jaroslaw Stefaniak - ocena Bardzo słaba obsługa, brak reakcji na maile i niedotrzymywanie terminow...
~Jaroslaw Stefaniak
-

dodano: 6 marca 2025

Jurek - ocena Z problemem alkoholowym mierzyłem się od lat. Wiele razy próbowałem przestać...
~Jurek
-

dodano: 4 marca 2025

Jadwiga - ocena Wizyta dwa tygodnie temu. Jestem bardzo zadowolona, zarówno z badania...
~Jadwiga
-

dodano: 28 lutego 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
911

777

wątków

do góry