Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Alan - ocena Bardzo sprawnie, kulturalnie i sympatycznie. Godne polecenia.
~Alan
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 3 lipca 2025

Tomek - opinia wątek zamknięty Super obsługa,bardzo profesjonalne podejście do sprawy! Jestem bardzo...
~Tomek
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 8 marca 2023

Tomek Sz. - opinia wątek zamknięty W jedenn dzień wszystkie badania, termin od ręki, miło. Polecam psychotesty
~Tomek Sz.
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 3 stycznia 2023

Adam - opinia wątek zamknięty W dalszym Ciągu nic się nie zmieniło nie są zachowane reżimy sanitarne około...
~Adam
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 10 maja 2021

Patrycja - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam! :) Szybkie i miłe badanie
~Patrycja
-

dodano: 18 kwietnia 2021

Artur - opinia wątek zamknięty Polecam w 100% !!! Miło i przyjemnie wszystko zostało załatwione
~Artur
-

dodano: 7 kwietnia 2021

Zawiedziony - opinia wątek zamknięty Obsługa katastrofa panie w rejestracji jak za karę
~Zawiedziony
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 18 marca 2020

Klientka - opinia wątek zamknięty W Pruszczu Gdańskim jest chaos organizacyjny, czeka się co najmniej do 4...
~Klientka
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 5 listopada 2019

Psychotesty dla kierowcy w Gdyni. wątek zamknięty Od lat robię tutaj psychotesty dla kierowcy i zawsze pozytywnie :) Wszystko...
~Marcin
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 października 2018

Badania psychologiczne dla kierowcy. wątek zamknięty Bardzo miła Pani Psycholog, bezstresowo, życzliwie, uprzejmie. Szczerze...
~Patryk
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 maja 2018

Badania psychologiczne dla kierowcy. wątek zamknięty Jak zwykle u Pani Joasi wszystko załatwione pozytywnie, sprawnie i bezstresowo.
~Arek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2018

uprzedzony wątek zamknięty Pan doktor jest bardzo niesympatyczny, szczególnie w stosunku osób trochę...
~Mariola
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 marca 2018

Zadowolona wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Badania można wykonać szybko,...
~Agnieszka
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 lutego 2018

Psychotesty dla kierowcy w Gdyni. wątek zamknięty Jestem bardzo wdzięczny za pomoc i bez stresową atmosferę podczas badania....
~Bartek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 lutego 2018

Badania psychologiczne dla kierowców. wątek zamknięty Badanie przebiegło bardzo sprawnie, miło i bez stresu. Nic dziwnego, że ten...
~Tomek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 lutego 2018

Kierowca - badania psychotechniczne. wątek zamknięty Badanie w komfortowych warunkach, wszystko na spokojnie, bez nerwów. Nigdzie...
~Marcin
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 lutego 2018

Psychotesty na kierowcę. wątek zamknięty Jak zwykle psychotesty u Pani Joasi zdane bez problemu. Miła i bez stresowa...
~Konrad
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 lutego 2018

Psychotesty na kierowcę. wątek zamknięty Przyjazna atmosfera, miła obsługa, szybka realizacja. Świetnie zorganizowany...
~Konrad
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 lutego 2018

Badania psychologiczne kat b. wątek zamknięty Zostałam skierowana przez Wydział Komunikacji na badania psychologiczne,...
~Edyta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 stycznia 2018

Marcin 44 lat wątek zamknięty Byłem u Pana doktora w sprawie świadectwa zdrowia międzynarodowego dla...
~Marcin lat 44
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 stycznia 2018

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry