Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
N - opinia wątek zamknięty Bardzo uczciwi taksówkarze! To rzadkość dzisiaj! Korzystam od wielu lat.
~N
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 26 czerwca 2021

Monika - opinia wątek zamknięty Ceny podawane na stronie korporacji różnią się od tej, którą pobrał kierowca....
~Monika
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 15 maja 2021

Zamówiłam taxi. wątek zamknięty Dzień dobry . W dniu dzisiejszym zamówiłam taxi 29 października na godz 6.40...
~Eva
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 października 2016

Brak płatności kartą wątek zamknięty W 2017 roku aby nie można płacić kartą to pokazanie ,że się lekceważy...
~Zosia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 listopada 2017

Były klient wątek zamknięty Jeździłem Medykiem trochę z przyzwyczajenia , ale mam już dość. Znowu był...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 listopada 2017

Pani dyspozytorka wątek zamknięty Pani dyspozytorka podniosła na mnie głos i była bardzo niemiła. Wykasowałam...
~Ala
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 czerwca 2017

Pozytyw wątek zamknięty Witam. W dniu wczorajszym dwukrotnie korzystałem z Taxi Medyk. Obsługa...
~Piotr
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 maja 2017

taxi 🚕 wątek zamknięty Witam jeżdżę Medykiem od ich powstania Jak w każdej firmie zdarzają się...
~staly klient 55
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 października 2016

Nigdy więcej wątek zamknięty Właśnie wykasowale telefon tej firmy z komórki. Dzwonisz o 13:41 zamawiasz...
~Rafal
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2016

Prawie 50zł w biały dzień z Orłowa do Oliwy!!! wątek zamknięty Jak w tytule! Na liczniku 30/h i jazda prawym pasem! Powyższa trasa wykonana...
~Krzyś
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 czerwca 2016

polecam!!! wątek zamknięty Korporacja Medyk taxi, zawsze jest na czas średni czas oczekiwania to 7-8...
~Patryk
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 października 2015

bardzo polecam wątek zamknięty jestem bardzo zadowolony z usług medyk taxi szybko tanio i solidnie. Polecam...
~Robert z Gdyni
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2015

Ocena Medyk Taxi wątek zamknięty Jechałem dziś taksówką tej firmy i do jakości usług nie mam zastrzeżeń. Z...
~Janusz
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 marca 2011

Medyk Taxi wątek zamknięty Jechałem dzisiaj taksówką tej firmy.Samochód jakas masakra,myślałem,że nie...
~Zbyszek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 lutego 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry