Widok

MegaMocni

Nie polecam tego przedszkola trzy miesiace nie ma własnej kuchni
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Też nie polecam. Niewiele się tam dzieje z tego co jest w opisie. Dzieci przedszkolne w ogóle nie bywają na placu zabaw, czasami są im puszczane bajki na laptopie. Wydarzenia typu dzień dziecka czy inne przechodzą praktycznie bez echa. Na ten moment pandemia jest wymówką na wszystko.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co polecacie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również nie polecam tragedia . Dzieci śpią większość czasu . Nic nie robią . Panieńskie co chwilę zwalniają . A opiekują się babcie jakieś po 60 lub młode panie które siedzą w telefonach . Najgorsze przedszkole jakie mogłam wybrać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

potwierdzam,niestety to tylko ładnie wygląda.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Doświadczyłam tego samego w tej placówce. Słyszałam jak opiekunka wydziera się na dzieci. Dyrekcja-porażka po całości! Po dwóch miesiącach zabraliśmy dziecko z tego miejsca.

Proszę Cię, odpuść takie czarowanie. Moje dziecko chodzi do prywatnego przedszkola (nie do Megamocni) i liczba zajęć dodatkowych (wliczonych w cenę), poziom cateringu, liczba wyjść do teatrów, bibliotek i innych wycieczek jest nieporównywalna z tym co się dzieje tutaj na Chełmie. Mojego brata dziecko tutaj chodzi i jak słyszę jak tu biednie z tymi formami zajęć, to łapię się za głowę. Trzeba najpierw zobaczyć inne miejsca, żeby mieć skalę porównania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Święta prawda, oferta b.bogata, a w rzeczywistości kompletna kicha. Z obiecanych rodzicom czterech opiekunek na grupę żłobkową, nigdy się nie wywiązują, maksymalnie dwie opiekunki, w porywach trzy. Rodzice poproście o udostępnienie monitoringu, to sami zobaczycie.

Potwierdzam, panie młode, bez doświadczenia i podejścia do dzieci, oczywiście nie wszystkie, ale jednak zdecydowana większość. Dyrekcja przedszkola nieprzyjemna, nieprofesjonalna i nieprzychylna rodzicom, nastawiona jedynie na zysk. Jak na prywatne przedszkole, od którego chciałoby się lepszego poziomu, niestety jest dużo gorzej niż w normalnej państwowej placówce. Pomimo szerokich obietnic, edukacyjne minimum, komunikacja fatalna, prędzej można zasięgnąć informacji na przykład o panujących chorobach czy epidemiach od innych rodziców niż od nauczycieli czy administratorów przedszkola. Kompletna klapa.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie zgadzam się
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

co za bzdura.. corka mojej przyjaciolki chodzila do tego przedszkola i nigdy nic takiego nei slyszala...
A co do zarzutow o kuchnie ;) śmaic mi się chce.. że też ludzie nie potrafia widzieć w sobie wad tylko patrzą na to że catering. A co, nmiedobre jest to jedzenie czy za mało go jest że wam przeszkadza? te firmy cateringowe zazwyczaj swietne jedzenie robia ..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Panie nie pilnują dzieci na osiedlowy placu zabaw. Stoją obok siebie i plotkują. W dodatku dzieci są straszne "jak nie przyjdziesz to zostaniesz tutaj sam". Jak w ten sposób można zwracać się do dziecka?!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Katering to dobre wyjście jeśli jest to solidna firma - np. Smakuś
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie polecam, idą na ilość a nie jakość. Co chwile postwają jakieś nowe grupy, z sypialni dla najmłodszych dzieci (żłobek) zrobili kolejne pomieszczenie na kolejna grupę....teraz wykupili kolejne skrzydło budynku na kolejne grupy...za duży moloch się z tego robi. Kolezanka z kolei zapisala synka do przedszkola od poniedzialku ma zaczynac a jej zgłoszenie zagineło w stosie ich papierkow....

Jakieś nowe opinie?
Otwierają nowa placówkę o stąd moje pytanie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja nie mam dziecka w przedszkolu, ale pracowałam w nim. Nie rozumiem, dlaczego czepiacie się cen za wszystko. Przecież zapisaliście dzieci do PRYWATNEGO I NIEPUBLICZNEGO przedszkola. Wiadomo, że to kosztuje.
Jeśli chodzi o kuchnie i o catering. Nie wiem z jakiego cateringu przedszkole korzystało, ale jedzenie z cateringu zawsze było świeże i zdrowe, czy smaczne to już inna kwestia... Daję głowę, że dzieci nie chodziły głodne. Są placówki, gdzie jest kuchnia a pieniędzy na jedzenie z gminy na tyle mało, że obiady - mimo że "domowe" - bywają ohydne.
Co do zajęć dodatkowych - wiele jest przedszkoli, które w ofercie mają masę zajęć- tańce, karate, teatrzyki, zajęcia kulinarne i mase innych a potrafią się odbywać dwa razy do roku... Także to zwykle tak ładnie wygląda tylko w zakładce "oferta"...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rozmowa z Tobą mija się z celem. Jeżeli ktoś ma zapisać dziecko to zapisze a jeżeli nie to nie. Ja wypowiedziałam swoje zdanie bo mam do tego pełne prawo Ty również. Nie masz dziecka w tym przedszkolu teraz jestem pewna.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

To jak mówisz B, odpowiedz na pytania jakie postawiłem: kiedy miała miejsce podwyżka oraz ile ona wynosiła?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie jestem Januszem biznesu. Nie kłamię ale wymagam bo płacę. Proste. Pochwalę jak otrzymam to za co płacę. Awaria nie jest moja sprawą. Biznes trzeba umieć prowadzić. Wyśrubowane wymagania sanepidu sá od lat i również wiem o czym mówię. Nie ma co się nad sobą użalać. Jak się powiedziało A to trzeba powiedzieć B.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oczywiście że mam dziecko w Megamocnych na Chełmie. Żadna podwyżka cen wyżywienia, ze względu na awarię kuchni, nie miała miejsca!
Dlatego po co ty KŁAMIESZ w swoich postach? Niby kiedy miała miejsce podwyżka? Z jakiej na jaką kwotę? Co?

A samej "awarii" nie oceniam - było widać i słychać że to jakaś grubsza sprawa: remontowali ostro, więc nie mogła być to jakaś popierdółka, którą da ogarnąć się w dwa weekendy. Sam prowadzę biznes i wiem jak wyśrubowane wymagania ma np. sanepid.
Dodam tylko że aby pochwalić- nie ma nikogo... Ale żeby krytykować, znajdzie się cały tuzin "znawców i januszy biznesu".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Masz dziecko w tym przedszkolu?? Jeżeli nie wiesz o podwyżce to znaczy że nie więc po co komentarz??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry