Widok

Melatonina

Witam,

ten temat troche nie pasuje do tego forum, ale sprobuje, moze ktos cos na ten temat wie z praktyki.
chodzi mi o Melatonine - czy oplaca sie to stosowac ?
czy faktycznie przyspiesza to regeneracje organizmu ?
ktos to probowal w praktyce i cos moze na ten temat wiecej powiedziec?
Z gory dzieki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
powiem tak:

"Went to the doctor but he could not see
Only the love of a woman would be medicine for me"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
whisky z mlekiem ponoć rewelacyjnie działa na sen...

na złodzieju czapka GORE ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
lepiej sobie to daruj - bo to gowno ma dodatkowo dzialanie antygonadotropowe - co oznacza ni mniej-ni wiecej ograniczenie produkcji hormonow takich jak testosteron - wiec: spadnie Twoje libido :-)
i koniec z dupciami... (przepraszam wszystkie Kobiety na tym forum, ale trzeba nieuswiadomionego uswiadomic)
jesli masz problemy ze snem, to przyczyna moze byc przetrenowywanie organizmu i niedostateczna suplementacja...zakup sobie jakas odzywke proteinowo-weglowodanowo-witaminowa i po jakims czasie (3-4 dni) sam zobaczysz
no chyba ,ze przyczyna jest inna - np stres-jako lekarz radze uprawiac sex 2-3 razy dziennie , to bedziesz spał spokojnie:)
tak, wiem, odbiega to totalnie od tego forum...ale mimo wszystko, moze nie zostanie to potraktowane jak niektore "rowerowe" tematy.
dzieki za wyrozumiałość.
no tak sie składa, ze mam :/
szczegoly: obecnie mam sasiada, co rozkreca TV do 2-3 rano, facet ma na oko 80lat wiec zadne argumenty do niego nie przemawiaja...troche sie uczulilem na te telewizyjne dzwieki i czasem przychodzi taki wieczor jak wczorajszy, gdzie nawet zatyczki nie pomagaja...
zastanawiam sie czy to pomoze ?
ułatwia zasypianie, jak śpisz to się regenerujesz, jeśli nie masz problemu ze snem to nie potrzebujesz
do góry