Widok

Menopauza u kobiet ????

czy to naprawdę powoduje ze maja pomysły wszystko zostawić i zacząć realizować swoje plany nie zastanawiając sie nad konsekwencjami i odczuciami dotychczasowego partnera .
czy samice czuja sie wolne kiedy dochowają potomstwo do pełnoletności ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
randall, co się stało - zawsze dobrze pisałaś o mężu...oj,oj...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
tia... a co z andropauzą (???)
wczoraj wieczorem musialam wyjsc z domu i jechac 20 km na kawe
Tak Mu sie nudzi i nie ma problemow, ze zamknal dziob dopiero gdy wstalam z fotela razem ze stolem, poprzestawialam jeszcze kilka innych mebli i rzucilam szklem o sciane...
Nie chcialo mi sie wracac do domu. Gdyby nie Dzieci to w ogole bym nie wrocila.
Rankiem robi dobra mine... i jakby nic sie nie stalo. Kawke proponuje, przytulenie... a ja mam ochote pierd..c Mu rondlem w ten barani leb.
Natura nie moze sie mylic przewagą kobiet...
Widac, ze zadbana, madra Zona tez moze sie znudzic wiec co jakis czas rozpierducha jest wskazana :)

ps
rowniez nosze sie z zamiarem "odchowania" Pisklakow a potem wsiadam na motor i tyle mnie Dziad widzial... :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
wdr, ja myślę, że Ty bardzo ubogie życie nocne prowadzisz - bardzo Cię interesują cudze rozkwity :P :P :P

zresztą - sam nieraz napisałeś, że rodzina śpi, a Ty na forum...
Kwitnąć to za słownikiem m.in. cieszyć się powodzeniem, dojrzewać, nabierać rozmachu, odnosić sukces, odradzać się, ożywiać się, rozkręcać się, rozwijać się,

nocne kwitnięcie - to sobie dopowiedz co może oznaczać, to ty przyrównałaś kobietę do kaktusa kwitnącego w naszym klimacie raz na sezon i to w nocy.

Więc pytanie co pozwoliłoby tobie zwiększyć częstotliwość tegoż rozkwitania nocnego jest chyba czymś naturalnym ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
wdr chciałby zapewne wiedzieć czy wyglądasz kwitnąco ;)
wdr, na Mikronezję? Brzmi dwuznacznie i w imieniu Ilony odpowiem, że niekoniecznie ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
RW no ale jakie skojarzenia? :)

Wdr, nic nie chcę powiedzieć i nie rozumiem, co masz na myśli używając określenia "kwitnąć" w stosunku do mojej osoby.
Chcesz nam coś powiedzieć Ilona ? jesteś przed , po , czy byłaś w trakcie tego "nocnego kwitnięcia" w tym sezonie ? , znaczy się jakby cię zabrać na Karaiby to byś kwitła co noc ? .... a może zamiast na Karaiby to na Mikronezję ;]
Kwitnie w nocy.. Ilonko , faktycznie przestań , bo mam przez Ciebie skojarzenia dziwne :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Eeee bo tak mi się skojarzyło: rodzynki-wyjątki, ceresus-kwitnie rzadko (raz? przynajmniej w naszym klimacie)-wyjątek, do tego kwitnie w nocy

No dobra, wiecej nie będę:):):)
>Ale cereus zdarza się tylko raz :P

Też jestem ciekawa, co autorka miała na myśli...
Ilonka zdradzisz nam swój tok rozumowania co mam kaktus do kobiety ? :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale cereus zdarza się tylko raz :P
@sadyl " tego kwiata pół świata ;D"

eee nie tak pesymistycznie , rodzynki też się zdarzają ;P
>A jest z kim... tego kwiata pół świata ;D

Nie ma to jak męskie podejście... ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
@wku:

Samice już się wygadały. Czas na opinię samca α ;)
Przestałeś być dla swojej kobiety atrakcyjny. Zapewne od dawna nie byłeś, ale dusiła to w sobie. W końcu coś w Niej pękło (panika zamykających się drzwi). Przemyślała, czego jeszcze w życiu nie zrobiła a chciałaby. Wie, że przy Tobie tego nie zrobi.
Możesz powalczyć i być przy Jej realizacji.. choć baaaardzo cienko to widzę. Raz, że N lat o tym nawet nie pomyślałeś. Dwa, bo może Jej realizacja i TY są w sprzeczności. Tego nie wiemy.

Moja rada: olej Ją.
Masz szanse samemu się zrealizować. A jest z kim... tego kwiata pół świata ;D
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
zostawiam was samych i nie myslcie ze to zgryw , tak bywa w zyciu .mam nadzieje ze niektore samice dostrzega (po przeczytaniu niektorych z moich wpisow ) dlaczego nie moga sie spodziewac po facetach zadnych , absolutnie zadnych gwaltownych reakcji w sytuacji kiedy "wychodzicie " podajac jakies dyrdymaly jako powod zerwania wieloletniego zwiazku .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Błagam, myslisz że kobiety namawija sie nawzajem aby zostawic współmałżonka? Nigdy nie slyszalam od żadnej.
A nudnych facetow to sorry ale bardzo nie lubimy. I to jest bardzo duzy powod. Musimy czuc że zyjemy a nie tylko wegetowac.
wku, nie znam Ciebie, powodów może być multum.Nikt nie zna ani Ciebie, ani Twojej żony.
Odeszła, trudno.Zacznij nowe życie. Co Cię martwi najbardziej?
Co to znaczy "z lekka anonimowo" ............. raczej niemasz i wiele innych osob nioema mozliwosci dowiedziec sie kim jestem , PESEL , adres , praca , sygnatura sprawy rozwodowej .
co innego gdybym kogos obrazil .
a szampana otworze jak wyladuje na 4 lapach niczym kot
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ale awantura tu sie zrobila ;).
Czytalam kiedys prof. Starowicz mowil o tym w jaki sposob kobiety i mezczyzni dobieraja sobie partnerow. Dla faceta nie jest mozliwy zwiazek z nieatrakcyjna kobiet a kobiety czesto zakochuja sie w facetach ktorzy sa dobrymi kandydatami na ojcow, daja bezpieczenstwo finansowe itp. Może rzeczywiscie Twoim glownym atutem byl fakt że sprawdzales sie jako ojciec i utrzymywales rodzinę. Moze teraz juz jak nie ma potrzeby abys pelnil tę funkcje bo dzieci dorosle to zona juz nie widzi w tym sensu. Przykro mi bardzo.
Nie znam Cie, ale taka opcja mogla zajsc.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry