Widok
Menu Sushi
Z założycielem i właścicielem szkoły gotowania spotkałem się we własnym miejscu zamieszkania (stąd czystość obiektu tylko jako - czysty). Realizację pomysłu zawdzięczam swojej małżonce, która szybki kurs przyrządzania sushi zafundowała mi w ramach okrągłej rocznicy urodzin- której? - niechaj zostanie niedomówieniem:). Całe spotkanie przebiegło w przyjacielskiej atmosferze, zakres usługi wymknął nam się z pod kontroli i poszaleliśmy z przygotowaniem potraw poza wcześniej ustalony scenariusz. Oprócz samej celebracji gotowania, lepienia, krojenia i zwijania sushi, co róż byłem zaskakiwany dodatkowymi niespodziankami (których nie bedę zdradzał by dać szansę na radość innym, którzy zdecydują się na zamówienie lekcji u Pan Grzegorza). Warto podkreślić, iż w ramch usługi prowadzący zapewnia zarówno przyrządy kuchenne potrzebne do prawidłowego wykonania dania, jak również wszystkie niezbędne produkty. Dla wszystkich, którzy chcieli by nauczyć się robić potrawy sushi gorąco polecem - rozsądny stosunek ceny do jakości usługi. Owoce pracy, które udało nam sie wspólnie wykonać zostały również uwieczniona na zdjęciach, które jeśli będzi ktoś zainteresowany chętnie prześlę na e-mail.
Moja ocena
Saute - Szkoła Gotowania
kategoria: Kursy i szkolenia
oferta: -
poziom nauczania: 6
czas trwania kursu: -
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 6
5.3
* maksymalna ocena 6
Witam
sushiakademia.pl zaprasza miłośników sushi na kursy. Od września również w innych miastach Polski.
Więcej informacji i zapisy:
kontakt@sushiakademia.pl
0 503 910 700
Harmonogram kursów :
Warszawa ul. Taśmowa 1 / Club Fair Play/
• we wtorek 15 września o godz 18:00
• w sobotę 3 października o godz 13:00
• we wtorek 13 października o godz 18:00
Wrocław ul. Kraińskiego 14 / Abrams Tower /
* w sobotę 26 września o godz 11:00
Kraków Plac Wolnica 13 / Berberys /
* w niedzielę 27 września o godz 9:30
Gdańsk Al. Rzeczypospolitej 3 / Soprano /
* w niedzielę 4 października o godz. 11:00
sushiakademia.pl zaprasza miłośników sushi na kursy. Od września również w innych miastach Polski.
Więcej informacji i zapisy:
kontakt@sushiakademia.pl
0 503 910 700
Harmonogram kursów :
Warszawa ul. Taśmowa 1 / Club Fair Play/
• we wtorek 15 września o godz 18:00
• w sobotę 3 października o godz 13:00
• we wtorek 13 października o godz 18:00
Wrocław ul. Kraińskiego 14 / Abrams Tower /
* w sobotę 26 września o godz 11:00
Kraków Plac Wolnica 13 / Berberys /
* w niedzielę 27 września o godz 9:30