Widok

Mercedes A45 AMG. Eksplozja adrenaliny

Opinie do artykułu: Mercedes A45 AMG. Eksplozja adrenaliny.

Nie będziemy ukrywać - nam się ten samochód podoba, chociaż słyszeliśmy już różne zdania o jego wyglądzie. Konserwatywny dotąd Mercedes zaczyna wyglądać lepiej od Audi! To zasługa nowej linii stylistycznej marki. Oto A45 AMG, czyli prawdziwy hot hatch.Zgrabna, agresywna, sportowa sylwetka małego hatchbacka wyróżnia się nie tylko w gamie Mercedesa, ale i na tle rywali. Co więcej, wspomniana konkurencja tę niszę nieco przespała. Audi dopiero teraz prezentuje swojego S3, a zwykłe A3 przy klasie ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Instalka LPG pewnie

ze 3 koła do niego albo lepiej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

bardzo mozliwe ale sam tez pewnie jezdzisz jak pipka

a tu znalazles sposob na wyrzucenie z siebie kompleksow przez deprecjacje kogo innego. I prosze cie nie pisz ze tak nie jest bo takich forumowych mistrzow fajery jest jak burkow. To ze ktos cie nazywa skodziarzem nie jest powodem do zmartwien. Po prostu ignoruj i nic z tym nie rob. No chyba ze to twoj honor
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

pali malo ale jak nie jest ostro butowany

tez nim smigalem i potrafil wciagnac nawet 25 SREDNIO!!!! przy delikatnej nodze pali za to tyle co zwykla 2 litrowka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

na wszystko da sie znalesc argumenty by to zanegowac jak i poprzec

tylko kwestia priorytetow i wywazonej oceny czego nam potrzeba i jakie mamy mozliwosci. Nawet parowki z biedry maja zalete ponad dym z bazanta o smaku krolika a jest nia cena :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

masz racje, tez mnie to nie kreci

ale taka jest idea hot hatcha. takie miejskie wozidlo dla tych ktorzy musza pojsc na kompromis. Nie moga sobie pozwolic na auto sportowe oraz miejskie z roznych wzgledow wiec kupuja 2 w 1. Czasem po prostu im to wystarczy bo prawdziwa sportowka ma malo zastosowan a taki HOT to po prostu mocne cywilne auto. Taka namiastka GT za 25% ceny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Raczej trzeba się urodzić w Polsce i robić na śmieciówce za 1600.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

mowil ze w PL moze wiecej zdzialac i tu jego miejsce

:D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

tiaaa... już widzę jak te 4,6s na zielonym

korki robią tacy debile co to za nic mają innych bo siedzi panisko w leasingu i pieprzy przez telefon jaki to on bogaty a Skoda trąbi na pajaca bo w końcu mogłoby zjechać 20 aut a zjeżdża 10... potem miszcz prostej 150 km/h w zabudowanym no bo przecież wiezie platynkę z cycem prosto od chirurga lecz nagle traci moc bo jest zakręcik a nie daj Boże fotoradarek to wtedy nawet poza zabudowanym jedzie jak ciota złamana ze 35km/h tak na wszelki wypadek i ot co myślę o bogatych lalusiach co mówią na mnie skodziarz...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

re

trzeba być kre*ynem żeby za ten mały szajs zapłacić prawie 200 patyków
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

więcej książek, mniej filmów!

Surogatem to chyba ty jesteś, no zaraz padnę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Premier wyemigrował do pracy.
I ma wy.....ne na to.
Choć chyba jeszcze niedawno mówił, że go to nie interesuje.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

serio myślisz ze to możliwe ?

że mu tam coś zaproponują ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Napisz do Stuttgartu o swoich przemyśleniach.
Z pewnością zaproponują ci jakieś wysokie stanowisko.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tylko 2l?

1. napęd na przód
2. silnik przed przednią osią
3. silnik poprzecznie
4. max pojemność (wersja AMG) to 2.0 i 4 cyl (nawet golf ma V6)
Fajne auto. może konkurować z Audi A3, Volvo C30 itd. ale trochę brakuje charakteru marki i nie chodzi mi o to że ostatni prawdziwy mercedes to baleron w budyniu i koniecznie 2.0 D...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

Napewno jeździli po drodze wyłączonej z ruchu specjalnie dla nich, żeby mogli potestować. ;)

Nie?
No coż, widocznie jak z mediów to mogą.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak to mój kochany

dziadek mówi

" a po co ? " i w sumie ma racje po co mi taki samochód. Wsiadam bo busa jest super. Ludzie spoceni ale jest fajnie. Zapach to nie wszystko. Najwazniejsze żeby było śmiesznie
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

premier

podgląda cie przez kamerę w lodówce
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry