Widok

Merkus

Jestem pod wrażeniem zakupów w tym sklepie (Biegańskiego). Różnorodność produktów i bardzo fajne ceny. Do tego są liczne promocje każdego dnia. Jak dla mnie najważniejsze- wędliny kroją na życzenie klienta, nie sprzedają wysuszonych wcześniej skrojonych "sztapelków". Przy okazji pozdrowienia dla pani Gosi i pani Magdy, które zawsze doradzą co na szybko ugotować. Nareszcie na Chełmie bardzo dobrze zaopatrzony sklep. Oby tak dalej.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 5

Przez garmaz podupadl miesny pod filarami. Ja tez robie tam zakupy. mam blizej niz do tesco, z cenami nie przeginaja.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

ten mięsny trzeba by było zamknąc i jakis inny otworzyc,
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mięsny "pod filarami" istnieje od zawsze. Chyba od wojny, czyli od czasów, kiedy powstawały bloki na "starym" Chełmie :). Kiedyś miejsce pod drzwiami tego sklepu, przed otwarciem, było swoistą agorą - to tu wymieniano różne wiadomości - prawdziwe i plotki. Po śmierci Stalina i Bieruta w oknie były wystawione ich portrety :). A MERKUS - faktycznie, świetny!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja też lubię Merkusa. Można zrobić szybko i kompleksowo zakupy. Najważniejsze że wszystko kupię w jednym miejscu. Ceny bardzo dobre, nie wygórowane. Polecam :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zgadzam się w 100%. Oby tak dalej. Wszystko w jednym miejscu. Czysto i przejrzyście. Polecam :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bardzo lubie robic zakupy w merkusie na biegańskiego , super sklep !!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cóż za dziwny zbieg okoliczności... że zadowoleni klienci (Andrzej, Iwona, Asia) mają tak bardzo "podobne" IP :)))))
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

Bo mieszkaja w okolicy. Ja rowniez polecam ten sklep, swietne promocje maja.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja byłam jeden raz i na mnie wrażenia nie zrobił ten sklep. Słabe pieczywo,mały wybór
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jak dla mnie sklep z fajnym asortymentem, dobrymi cenami a co najważniejsze blisko mojego bloku :) Obsługa, rozgarnieta która zawsze jest uśmiechnięta i pomocna a nie jak w innych sieciach:) Duży plus, że w końcu mozna kupić świeżą rybę...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja tam wolę robić zakupy w piotrze i pawle - mam bliżej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Zdaje się, że w ostatnim czasie zaszły w Merkusie jakieś zmiany kadrowe, zdecydowanie widać, że sklep jest lepiej zarządzany. Na sklepie zawsze panuje porządek, a obsługa jest dobrze zorientowana i chętnie pomaga w znalezieniu potrzebnego produktu. Większość z Pań nie ma much w nosie i nie sprawiają wrażenia, że pracują za karę jak to często bywa w innych sklepach osiedlowych. Jeśli czegoś nie ma na półkach na życzenie szukają i przynoszą daną rzecz z zaplecza. W sklepie rzadko trafiam na kolejki, a zakupy robię tam praktycznie codziennie. Wygląda na to, że szefostwo zaczęło zwracać większą uwagę na to kogo zatrudnia- nadąsane i nieprzyjemne kasjerki zostały zastąpione sympatycznymi i uśmiechniętymi. Pozdrawiam przy okazji relolutną blondyneczkę z kasy, której motto to chyba „nie ma żadnego problemu” i dzięki której radosnemu przysposobieniu zakupy ostatnio są szczególnie miłe. Pamięta już nawet jakie papierosy zawsze kupuje i przynosi je gdy tylko widzi mnie w kolejce. Brawo załoga, brawo kierownicy, oby tak dalej
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3
Powiedzcie w ktorym miejscu na bieganskiego jest ten sklep? Bo widze ze jest chwalony alo go wogole nie kojarze. Wiec czy jest taki swietny??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Biegańskiego 25
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłem dziś i jestem w szoku jakie są promocyjne ceny!!! Nie wiedziałem, że sklep też obchodzi urodziny. Fajny świąteczny klimat, ceny mega atrakcyjne. Przynajmniej nie muszę nigdzie jeździć. I co nakwazniejsze- jeśli mają coś w promocji to faktycznie towar jest dostępny. I za to wielkie brawa. Nie to co w Biedrze. Brudno, pusto na półkach z promocjami a do tego Panie jakby żyły za karę. Super, brawo i oby tak dalej!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

przestańcie się w końcu sami reklamować, bo aż się w żołądku przewraca hahaha
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 11

To nie jest reklama, tylko realia. Zobacz ile ludzi jest w tesco na zakupach a ile idzie tam.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie można porównywać hipermarketu ze sklepem spożywczym.
Tesco generalnie jest złym sklepem, z beznadziejnym wyborem i sobie tylko znaną polityką cenową. Nie bez powodu rozważają zamknięcie swoich sklepów w Polsce, bo tam mało kto kupuje. Jak dla mnie lepszym był by tam Carrefour lub Auchan - tego drugiego w okolicy akurat nie ma, najbliższy na Szczęśliwej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry