Widok
Męskie strzyżenie
Dzisiaj zawitałem do salonu Pasja po raz pierwszy... i na pewno ostatni. Zapuszczałem włosy, by móc zrobić z nich jakąś fryzurę. Myślałem, że uda mi się to w tym salonie. Po moich wskazówkach odnośnie preferencji Pani fryzjerka wzięła się do strzyżenia. Podczas strzyżenia miałem wrażenie, jakby Pani nie znała się na męskim strzyżeniu. Kilkukrotnie musiałem wskazać miejsca, gdzie było krzywo, niedokładnie i gdzie były placki dłuższych włosów. Pani fryzjerka niby wszystko poprawiała, efekt końcowy jako taki był, jednak po umyciu włosów w domu załamałem się, co mam na głowie! Ogromne różnice poziomów włosa, krzywe linie dookoła całej głowy, krótsze placki włosów na środku głowy, a na samej górze kawałek, jakby Pani omskła się maszynka bez nasadki, a o drugiej stronie jakby zapomniała, przeskok z 4mm na 2cm. Nie chcąc już odwiedzac tego salonu poszedłem na korektę do fryzjera nieopodal. Siadając na fotelu nie musiałem wiele mówić, bo wszystko było widoczne. Poprawek było na 30min roboty czyli tyle, ile byłem w salonie Pasja. Przykro mi to pisać, bo nie lubię wystawiać negatywnych opinii, jednak ta jest w pełni zasłużona. Proszę zwrócic uwagę na męskie strzyżenie i na dokładność pracy.
Moja ocena
Salon Fryzur Pasja
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 3
jakość usług: 1
kreatywność: 1
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 2
2.5
* maksymalna ocena 6
Drogi Panie Danielu. Po Pana wpisie przemyślałam całą sytuację od momentu wejścia Pana do salonu do momentu wyjścia. Nie przypominam sobie żeby Pan miał jakiekolwiek uwagi w trakcie strzyżenia. Myślę że czasem jest dobrze dostać kubeł zimnej wody na głowę i dziękuję za negatywną opinię. Chociaż szkoda że nie przyszedł Pan do nas nie zadzwonił nie porozmawiał. Zapraszam do strzyżenia za dwa miesiące tak jak się umówiliśmy. Oczywiście tym razem do innej fryzjerki.
Ludzie , gdzie są prawdziwi męszczyzni. Dawniej facet szedł do fryzjera został ostrzyżony i nikomu do głowy nie przyszło oglądać się z każdej strony jak jakiś narcyz. Dał pan 3 punkty na 6 w kategorii cena uważa pan że 25 zł za strzyżenie w Sopocie w takim lokalu ( sam Pan dał za wystrój 5) to dużo. Trzeba było iść do fryzjera z cyklu mistrz wszystkich mistrzów zapłacić 80 zł i i tam wymagać kreatywności. A propo kreatywność nie zmam bardziej kreatywnej osoby niż Pani Basia.
Pani Basiu proszę się nie przejmować ja z mężem jesteśmy pani stałymi klientami.
Pani Basiu proszę się nie przejmować ja z mężem jesteśmy pani stałymi klientami.