Widok

Mężczyzna 30+

Popiszę, pogadam, poznam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Skąd pewność, że subtelny komplement został niezauważony?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kawosz ze mną chcesz się kontaktować?
no tak ;)
Nie ma pewność - nic dla mnie nie jest pewne, nawet moje istnienie tutaj:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
> To sprawka jednego Onego który uwielbia czepiać się słówek

Onych nie ma pojedynczo:P
I na tym forum nie ma żadnego "jednego" co lubi się czepiać, chociaż jest taka "jedna":P
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Antyspołeczny - informuję, że Twój subtelny komplement wywołał subtelną reakcję :). Niegodnym byłoby zareagować inaczej :)

Kawosz więc moje "reklamowanie się" jednak odnosi jakieś skutki ;). Podaj jakśs kontakt do siebie - odezwę się.
gg 44702080
>Antyspołeczny - informuję, że Twój subtelny komplement >wywołał subtelną reakcję :). Niegodnym byłoby zareagować >inaczej :)

Touche!:)

>Kawosz więc moje "reklamowanie się" jednak odnosi jakieś skutki ;).

To sobie pomyśl co by było gdybyś sobie założyła stały nick, i udzielała się tutaj codzienne i jeszcze na podforum towarzyskim;)
Nie bym coś sugerował, tak tylko mówię:P
Skusiłeś mnie :)

Ale reklamować się nie będę bo "reklama kłamie" :D
A teraz dawaj duszę!:D

Nad reklamą też popracujemy. Jak rozumiem problemem jest nazwa? Może zatem nazwijmy to "kreatywnym rozporządzaniem opiniami o sobie i świecie"?:P
Bierz jeśli takiej Ci trzeba ;)

Więc zaczynam kreatywnie rozporządzać opiniami :D
Może wymienię ją u Lucka za coś:p
To tyle masz na sumieniu że uciekasz się do handlu z Luckiem? :P
Sumienie mam czyste. Ino szkoda by się dobra dusza u mnie marnowała;)
No skoro sumienie czyste to znaczy, że wszystkie dobre duszyczki przehandlowane :)

"To sobie pomyśl co by było gdybyś sobie założyła stały nick, i udzielała się tutaj codzienne i jeszcze na podforum towarzyskim;)"
Co to, to podforum??
Forum nasze kochane ma swoje podfora- Hydeparkr, Inne i również Towarzyskie, na którym właśnie piszemy :)
Piszemy na "Poznajmy się" i chyba można by je uznać za podforum forum Towarzyskie.
Dziękuję Wam, już pojęłam :)
Taka jest mentalność polskich mężczyzn o samotnych matkach.Mej córki samotnej matki też nie chciał żaden polak więc męża poszukała za zachodnią granicą w Niemczech i tam i ona i dziecko jest bardzo kochane, a samotne matki są czasem b. dobrymi porzuconymi przez nic nie wartych mężów lub jakaś wpadka dziewczyny, która nie była uświadomiona dobrze więc chłopacy nie gardźcie nimi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
jak mama 30 ma domek i nie ma problemow z kasą to mozna byc sie zastanowić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry