Widok
Łatwo nie będzie.
Samotne matki nie są zbyt atrakcyjnym kąskiem dla faceta 30+
I jest jeszcze ta zasada odnośnie wieku, że idealny wiek kobiety to wiek faceta podzielić na pół i dodać siedem.
Wobec tego sądzę że powinnaś się lepiej zareklamować;)
Samotne matki nie są zbyt atrakcyjnym kąskiem dla faceta 30+
I jest jeszcze ta zasada odnośnie wieku, że idealny wiek kobiety to wiek faceta podzielić na pół i dodać siedem.
Wobec tego sądzę że powinnaś się lepiej zareklamować;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Przyszło mi to na myśl, ale uznałem że wtedy propozycja skierowana by była do obu płci.
Myślałem że chodzi o związek, ale napisałaś że nie masz ciśnienia, co zabrzmiało jakbyś powiedziała że nie na tym Ci zależy.
I że chodzi o cykliczne spotkania.
Seks był najbardziej prawdopodobny.
Brak odpowiedzi negatywnej i to "zawsze i tylko" utwierdzają mnie w przekonaniu że moje wcześniejsze pytanie nie było bezzasadne:)
Myślałem że chodzi o związek, ale napisałaś że nie masz ciśnienia, co zabrzmiało jakbyś powiedziała że nie na tym Ci zależy.
I że chodzi o cykliczne spotkania.
Seks był najbardziej prawdopodobny.
Brak odpowiedzi negatywnej i to "zawsze i tylko" utwierdzają mnie w przekonaniu że moje wcześniejsze pytanie nie było bezzasadne:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Gdyby nie zależało mi na związku to wyraźnie bym to napisała. To, że nie mam ciśnienia nie oznacza, że całkowicie takowy wykluczam. Traktowanie każdego poznawanego mężczyznę jako kandydata do związku uważam za desperację a ja zdesperowana nie jestem ;) więc wychodzę z założenia że lepiej się nie spinać i nie ciśnieniować :).
Uważasz więc, że brak odpowiedzi negatywnej oznacza odpowiedź pozytywną? I nie rozumiem, dlaczego "zawsze i tylko" podkreśla zasadność pytania...
:)
Uważasz więc, że brak odpowiedzi negatywnej oznacza odpowiedź pozytywną? I nie rozumiem, dlaczego "zawsze i tylko" podkreśla zasadność pytania...
:)
No tak, tylko teraz mój analityczny umysł wyłapał stwierdzenie "że zaczynając wątek" i tą formę przeszłą:P
Tak skromnie zauważę, że może nieświadomie, ale udzielając się tutaj, coraz bardziej się reklamujesz;)
Tak skromnie zauważę, że może nieświadomie, ale udzielając się tutaj, coraz bardziej się reklamujesz;)
Widzę, żeś strasznie czepliwy ;)
Nie miałam, nie mam i mieć nie będę na myśli seksu.
Teraz pewnie Twój analityczny umysł będzie się zastanawiał, czy stwierdzenie "i mieć nie będę" nie oznacza przypadkiem wstrzemięźliwości seksualnej do końca życia ;)
Nie tylko ja udzielam się na tym forum więc czyżby wszyscy tutaj się reklamowali? Łącznie z Tobą, oczywiście ;D
Nie miałam, nie mam i mieć nie będę na myśli seksu.
Teraz pewnie Twój analityczny umysł będzie się zastanawiał, czy stwierdzenie "i mieć nie będę" nie oznacza przypadkiem wstrzemięźliwości seksualnej do końca życia ;)
Nie tylko ja udzielam się na tym forum więc czyżby wszyscy tutaj się reklamowali? Łącznie z Tobą, oczywiście ;D